El secret més ben guardat per als finalistes de 'Supervivientes'

La condició ha transcendit en les darreres hores

Els finalistes de 'Supervivientes' asseguts sobre un banc
Els finalistes de 'Supervivientes' hauran d'estar en quarantena. | Telecinco

Supervivientes arribarà a la seva fi dues setmanes abans del previst i ho farà d'una manera molt diferent a les anteriors edicions del concurs de supervivència. Tot i que Telecinco sempre ha dut a terme una gala espectacular per rebre els finalistes, la veritat és que aquest any podria no ser així. Sembla que Bulldog TV i Mediaset s'hauran d'adaptar a les circumstàncies imposades per la Covid-19. De moment, la cadena ja ha revelat que els cinc finalistes seran repatriats a Espanya, en un vol de somni al costat de la resta de l'equip de el programa, perquè la resta del concurs continuï d'una manera diferent a Madrid.

Una quarantena de catorze dies en un hotel

Quant aterrin, els participants estaran confinats en un hotel durant al menys catorze dies, ja que divendres passat, 15 de maig, el Govern obligava a passar la quarantena a totes aquelles persones que vinguin de l'estranger, ja sigui en un allotjament o en un domicili de la seva propietat. Durant mig mes, els concursants canviaran els Cayos Cochinos per un hotel amb càmeres gravant-los durant 24 hores al dia a el més pur estil 'Gran Hermano', tot i que es desconeix si viuran de manera similar a un supervivent, és a dir, sense poder dutxar-se o menjar a gust.

Encara que se sap que la final és a prop, es desconeix si els finalistes podran acudir als exteriors de Mediaset en helicòpter, tal com s'ha fet en les últimes edicions del concurs. Sens dubte, i donades les circumstàncies actuals, la veritat és que tota sembla indicar que la gran final serà molt diferent a tal com estàvem acostumats, a l'igual que ha succeït amb el transcurs del concurs.

Cal recordar que el passat 20 de març, el mateix Ministeri assegurava que l'equip de el programa 'Supervivientes' «no ha demanat ser repatriat» tal com s'assegurava en diversos mitjans.


Comentaris

envia el comentari