ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

La quarta edició a 'Got Talent' es gravarà a Barcelona

Després de tres anys al Teatro Coliseum de Madrid, el programa es trasllada al Teatre Victòria de la capital catalana

Jurat i conductor de 'Got Talent Espanya' 2018
El jurat i el conductor de 'Got Talent 2018' | Telecinco

El programa de Telecinco  ‘Got Talent España’, produït per FremantleMedia, està a punt de gravar la seva quarta edició i ho farà en una localització completament diferent de la de les tres edicions passades. El 'tallent show' marxa del Teatro Coliseum de Madrid per situar-se al Teatre Victòria de Barcelona.

Moltes novetats a la 4a edició de ‘Got Talent’

L’equip del programa ha estat tot el mes d’agost recorrent diferents punts del país i realitzant càstings per a la pròxima temporada del ‘show’. Aquest any hi ha moltes novetats, a part del canvi de localització, també han afegit una nova ciutat a la llista: Tenerife, que s'ha sumat als càstings de Madrid, Barcelona i Sevilla.

Les anteriors edicions es van realitzar a la ciutat de Madrid, però en diferents teatres: la primera es va dur a terme al Teatro Auditorio Buero Vallejo, la segona al Nuevo Teatro Alcalá i la tercera al Teatro Coliseum. Ara es traslladaran fins al Teatre Victòria de la ciutat comtal on començaran les gravacions de la quarta edició de ‘Got Talent España’ el pròxim 14 de setembre i duraran fins al 5 d’octubre d’aquest any 2018.

Nou jurat i nova imatge

Una altra novetat és que a la nova temporada a Telecinco hi debutarà Eva Isanta, actriu de ‘La que se avecina’, substituïnt Eva Hache, que va optar per deixar el programa. Al seu costat i completant el jurat: Risto Mejide, Edurne i Jorge Javier VázquezEl conductor del programa, com en les edicions anteriors, serà l’actor i presentador Santi Millán. I finalment, l’última de les novetats és la nova imatge del logo de 'Got Talent España'.

Telecinco aposta per aquest ‘talent show’

'Got Talent España' és la gran aposta de Telecinco per la temporada vinent, després de la finalització de 'Factor X' i de la paralització d''Idols Kids'. La cadena de Mediaset apostarà de nou per aquest format que tants bons resultats ha obtingut en les seves entregues anteriors. Per exemple, la tercera edició va ser líder absolut de la seva franja horària d’emissió amb un 17,6% de ‘share’ i 2.219.000 espectadors de mitjana.


Comentaris

envia el comentari