Plató de Sálvame amb els col·laboradors

Quatre col·laboradors de 'Sálvame' que han mort i no te'n recordaves

Per 'Sálvame' han passat molts col·laboradors, però, per desgràcia, alguns ja no són entre nosaltres

Sálvame s'ha convertit en un dels programes més mítics de la televisió del nostre país. Des que es va estrenar l'any 2009, aquest espai deLa fàbrica de la tele ha estat cada tarda triomfant.

Tot i les baixes dades d'audiència que està tenint Sálvame avui dia, és cert que això no sempre va ser així. Durant tots aquests anys, el format ha salvat més d'una vegada a Mediaset España per la seva popularitat.

Imatge de l'equip de 'Sálvame'.
La família de Sálvame no deixa de créixer | Mediaset
 

Per això no és estrany que hi hagin passat molts col·laboradors i tertulians. Encara que la majoria segueixen amb les seves carreres professionals dins o fora de Sálvame, n'hi ha alguns que, per desgràcia, ja no estan entre nosaltres.

Marujita Díaz, de cantant a tertuliana

L'artista va pertànyer a l'equip de Sálvame durant l'any 2011. Aquesta famosa cantant espanyola no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'acceptar la proposta de La fàbrica de la tele.

Gràcies a la seva repercussió mediàtica i a la seva extensa carrera professional, la vedette va aconseguir una de les tan desitjades cadires del programa.

Tot i que el seu lloc de treball dins de Sálvame només li va durar un any, després va continuar visitant aquest plató de Mediaset España com a convidada.

La cantant va morir el 2015 després d'haver estat uns quants dies ingressada en un hospital de Madrid per problemes de salut. En un principi, es va pensar que podria haver estat a causa d'un càncer de còlon que li van diagnosticar el 2010, encara que aquesta informació aviat va ser desmentida.

La mort de Paco Marsó va deixar a Sálvame i a Concha Velasco destrossats

Entre 2009 i 2010, Sálvame va tenir el privilegi de tenir a Paco Marsó. Gràcies a la relació que va mantenir amb Concha Velasco, aquest reconegut actor va tenir l'oportunitat de formar part de l'equip de col·laboradors de Sálvame.

Imatge de Concha Velasco amb Paco Marsó.
Sálvame va veure en Paco l'oportunitat de pujar la seva audiència | Europa Press

La productora no va voler deixar passar l'ocasió de contratar a l'exparella de l'actriu amb l'objectiu d'aconseguir alguna declaració exclusiva.

Paco Marsó morir el 5 de novembre del 2010 després d'un ictus cerebral que havia patit quatre dies abans.

Carmen Hornillos va ser una de les primeres col·laboradores de Sálvame

Carmen Hornillos va ser una de les primeres periodistes que van formar part de la família de Sálvame. A diferència dels dos anteriors, la seva carrera professional sempre va estar lligada a la premsa del cor.

Abans de treballar en aquest programa de Telecinco, aquesta perioduista també va formar part d'altres formats de la cadena, com ara ¡Qué tiempo tan feliz! o Crónicas Marcianas, programa en què va coincidir amb Kiko Hernández o Mila Ximénez.

Aquesta periodista càntabra va morir el 4 de juliol de 2014, a la seva localitat natal, després de lluitar contra un càncer.

Sálvame encara plora la mort de Mila Ximénez

Sens dubte, Mila Ximénez ha estat una de les col·laboradores més estimades de Sálvame. La periodista va ser una de les primeres a formar part de l'equip d'aquest programa i no va ser fins poques setmanes abans de morir quan va abandonar la seva cadira.

Primer pla de Mila Ximénez.
Sálvame encara té a Mila molt present | GTRES

Des dels inicis, la mare d'Alba Santana ha estat una de les tertulianes més famoses del format. El seu caràcter tan particular i la seva professionalitat la van convertir en una de les col·laboradores més ben valorades del seu equip.

Mila Ximénez va morir el 23 de juny de 2021 a causa d'un complicat càncer de pulmó després de mesos lluitant contra ell. L'equip de Sálvame va quedar tan destrossat amb la seva pèrdua que, avui dia, molts dels seus companys encara no han pogut superar la seva mort.

▶️ 8 famosos españoles que han ganado la batalla al cáncer