Primer pla d'Ana Rosa Quintana mirant cap amunt

El que Ana Rosa callava sobre Antonio David: «Ara ho entenc»

Ana Rosa era conscient dels rumors que relacionaven Antonio David amb Marta Riesco

Ana Rosa Quintana, padrina televisiva de Rocío Flores, és estrictament acurada a l'hora d'informar sobre alguna cosa relacionada amb Antonio David, el pare de la jove. Sent un afecte especial per la seva col·laboradora i no vol que pateixi amb determinades notícies que són bastant explosives.

Antonio David ha estat més d'un any enganyant Olga Moreno amb una reportera, o almenys això és el que expliquen a 'Sálvame'. Molts membres de Telecinco n'estaven assabentats, però van guardar silenci per a no fer mal a Rocío.

La presentadora dels matins també forma part d'aquest escàndol, perquè una de les seves periodistes és la presumpta amant de l'excol·laborador de la cadena. Asseguren que la presentadora era conscient de la història perquè era un secret a veus als platós, però va preferir mirar a una altra banda.

Rocío Flores ha estat acusada de dos atreviments molt greus: de cobrir el seu pare i de trair Olga Moreno. Era amiga íntima de Marta Riesco, la presumpta amant, així que pensen que és impossible que estigués al marge de la infidelitat.

Jorge Javier Vázquez confessa que ell també havia escoltat els rumors, però que hi havia dades que desconeixia. «Ara ho entenc tot», ha dit. Els col·laboradors de 'Sálvame' sospiten que la reina dels matins ha volgut protegir la seva reportera i la seva tertuliana.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i unes imatges al costat de Marta Riesco en una festa
Fotomuntatge d'Antonio David Flores i unes imatges on surt amb Marta Riesco | GTRES / Telecinco

Ana Rosa Quintana, sense paraules: «No estava treballant»

Olga Moreno no s'ha pronunciat al respecte, però hi ha molta gent que ha parlat amb ella i que assegura que està destrossada. L'equip d'investigació de 'Sálvame' assegura que Marta Riesco va passar nits a casa seva quan ella concursava a 'Supervivientes'.

Carmen Borrego, que ha nascut i crescut a Màlaga, té informació privilegiada sobre el que passa allà «perquè és una ciutat petita». Assegura que «la van veure allà i no estava treballant. A més, es coordinaven molt bé perquè ningú els fes fotos».

La col·laboradora confirma que Marta ha passat estones amb Antonio David, i no precisament per motius laborals. Ana Rosa desconeixia que la seva reportera viatjava al focus de la notícia per plaer, sinó que pensava que ho feia únicament per informar.

Jorge Javier Vázquez ha donat les dades de la suposada amant un cop s'ha confirmat l'escàndol, ja que entén que la situació és greu. Després de descobrir la identitat de la protagonista, molts testimonis han aportat nous detalls.

Captura d'una story de instagram
Antonio David donarà guerra | La Noticia Digital

Ana Rosa Quintana està preocupada per Marta Riesco

Antonio David ha situat Marta, la seva amiga especial, al centre de la polèmica, i segons el seu entorn, està feta pols. María Patiño, que també va treballar a 'El programa de Ana Rosa', assegura que es va passar el dia «vomitant».

La reportera no està acostumada a ser la protagonista de la notícia i té por que tots els seus secrets comencin a veure la llum. Asseguren que ha estat molt de temps jugant amb Rocío Flores, ja que mai li va dir que tenia una relació amb el seu pare.

'Sálvame' ha fet un pas més: garanteixen que Marta Riesco ha presumit del festeig secret amb Antonio David als passadissos de Telecinco. Aquest atreviment evidencia que hi ha molta gent que no ha estat del tot sincera amb Rocío Flores, que pensava que tenia amics a la cadena.

Ana Rosa està preocupada perquè ha de gestionar una guerra que podria esquitxar el seu programa i afectar-ne el desenvolupament. Les protagonistes de l'escàndol són la seva millor col·laboradora i la seva reportera més eficaç, i totes dues són peces clau per a l'èxit de l'espai televisiu.

Marta juga en clar desavantatge, perquè Rocío té molta més experiència i sap perfectament com sortir il·lesa de determinades situacions. De moment ja ha parlat amb 'Sálvame', programa amb el qual té molts problemes, per a intentar guanyar posicions.