Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

‘La que se avecina’ va censurar una escena «políticament incorrecta»

En l'escena es podia veure a Amador, vestit com un xeic àrab, mentre deixava una motxilla en un banc
Tuit d'Alberto Caballero, creador de 'La que se avecina' | Cedida

 

'La que se avecina', és el programa més vist de la graella espanyola. Res sembla fatigar les seves fidels audiències del programa estrella de Telecinco, qui segueix imposant-se a qualsevol alternativa que emeti la competència. Els fans estan molt contents amb la comèdia i gaudeixen molt animadament de les bromes irreverent que destil·la. No obstant això, a vegades existeixen límits fins i tot per aquells formats que semblen no tenir-los.

 

L'escena no va superar el tall de la censura

En l'últim episodi emès, i com informa el 'Huffington Post', va haver-hi una escena que va haver de ser censurada i eliminada del metratge final. L'escena en qüestió mostra a Amador, interpretat per Pablo Chiapella, disfressat d'àrab, mentre deixava una motxilla sospitosa en un banc on hi havia un jove fumant.

 

L'escena venia a explicar l'estratègia del personal per tornar-se viral i obtenir visites en Youtube, encara que es va considerar que era fins i tot massa «políticament incorrecta» per a les consignes del programa. Un dels germans Caballero, creadors de la ficció, ha decidit publicar una imatge de la seqüència en el seu compte de Twitter i l'acompanyava de les següents paraules: «Imatge inèdita del capítol. La seqüència no es va considerar políticament correcta. Llàstima».
 

El metratge eliminat segurament hauria sostret grans riallades a la seva audiència. No obstant això, encara malgrat la resignació del seu creador, en honor d'evitar conflictes i problemes socials de vegades és millor ser assenyat i fer un petit tall. La resta del capítol, afortunadament, va transcórrer amb completa normalitat i va estar carregat d'aquesta característica nota d'humor que tant defineix a 'La que se avecina'.