IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

‘La que se avecina’ va censurar una escena «políticament incorrecta»

En l'escena es podia veure a Amador, vestit com un xeic àrab, mentre deixava una motxilla en un banc

Tuit de Alberto Caballero, creador de 'La que se avecina'
Tuit d'Alberto Caballero, creador de 'La que se avecina' | Cedida

'La que se avecina', és el programa més vist de la graella espanyola. Res sembla fatigar les seves fidels audiències del programa estrella de Telecinco, qui segueix imposant-se a qualsevol alternativa que emeti la competència. Els fans estan molt contents amb la comèdia i gaudeixen molt animadament de les bromes irreverent que destil·la. No obstant això, a vegades existeixen límits fins i tot per aquells formats que semblen no tenir-los.

L'escena no va superar el tall de la censura

En l'últim episodi emès, i com informa el 'Huffington Post', va haver-hi una escena que va haver de ser censurada i eliminada del metratge final. L'escena en qüestió mostra a Amador, interpretat per Pablo Chiapella, disfressat d'àrab, mentre deixava una motxilla sospitosa en un banc on hi havia un jove fumant.

L'escena venia a explicar l'estratègia del personal per tornar-se viral i obtenir visites en Youtube, encara que es va considerar que era fins i tot massa «políticament incorrecta» per a les consignes del programa. Un dels germans Caballero, creadors de la ficció, ha decidit publicar una imatge de la seqüència en el seu compte de Twitter i l'acompanyava de les següents paraules: «Imatge inèdita del capítol. La seqüència no es va considerar políticament correcta. Llàstima».
 

El metratge eliminat segurament hauria sostret grans riallades a la seva audiència. No obstant això, encara malgrat la resignació del seu creador, en honor d'evitar conflictes i problemes socials de vegades és millor ser assenyat i fer un petit tall. La resta del capítol, afortunadament, va transcórrer amb completa normalitat i va estar carregat d'aquesta característica nota d'humor que tant defineix a 'La que se avecina'.


Comentaris

envia el comentari