La que se avecina

'La que se avecina' tornarà a emetre's després de les vacances d'estiu

Enguany va morir Eduardo Gómez, el mític actor que donava vida a Maxi a la sèrie

La popular sèrie de televisió 'La que se avecina' ja ha acabat les seves vacances d'estiu i, després d'emetre el seu darrer capítol el passat 12 de juny, està previst que aquest setembre torni amb una nova temporada. Aquesta serà l'onzena temporada de la sèrie de Telecinco creada pels germans Caballero.

Està previst que durant aquest any s'emetin els cinc darrers capítols d'una gravació que ha estat amagada durant més d'un any i mig. Cal destacar que els vuit primers capítols d'aquesta gravació van acomplir amb èxit totes les expectatives, ja que  van aconseguir una mitjana de 19,6% de quota de pantalla i 2,7 milions d'espectadors. 

Mediaset espera tornar a captivar als fidels espectadors

Amb aquests números, Mediaset espera tornar a captivar als fidels espectadors d'una sèrie que, malgrat el pas dels anys, segueix conquistant els somriures de milers de cases. A través del perfil d'Instagram de Mediaset, ja s'ha anunciat que la tornada a la programació televisiva de la sèrie serà en breus. 

Això i tot, encara es desconeix la data exacta de la seva primera emissió. Finalment, cal recordar que aquest any va morir Eduardo Gómez, el mític actor que donava vida a Maxi  de 'La que se avecina'. La seva absència serà, sens dubte, un dels punts que mai podran reemplaçar-se a la sèrie, tot i que, de ben segur, que tant els companys com els espectadors el recordaran per sempre amb l'estima que es mereixia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya quieren volver. ÉL, TAMBIÉN #LQSA @la_queseavecina

Una publicación compartida por Mediaset España (@mediasetcom) el

També et poden interessar...