YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La queixa de doble fil d'Alba Carrillo a Telecinco que la pot deixar a l'atur

La model ho ha fet en ple directe

Imatge d'arxiu d'Alba Carrillo
Alba Carrillo s'ha dirigit de males manera als caps de Telecinco | Telecinco

Alba Carrillo s'ha convertit, sens dubte, en una de les col·laboradores més estimades de Mediaset. La model participa gairebé cada cap de setmana al programa 'Viva la vida' i també està present a 'Ya es mediodía' on té una cadira com a col·laboradora.

El que ha caracteritzat sempre l'ex de Feliciano López és la seva claredat a l'hora d'expressar les seves opinions, és a dir, Carillo no en deixa passar ni una ni sap estar-se callada, quelcom que pot ser tota una virtut o pel contrari, podria acabar jugant en contra seu a la cadena de Paolo Vasile.

La queixa de Carrillo als seus superiors

En aquesta ocasió, Alba Carrillo no ha pogut estar-se de dir la seva i ho ha fet fora de pla, i visiblement molesta. La col·laboradora de 'Ya es mediodía' es dirigia als directors del programa presentat per Sonsoles Ónega per recriminar-los el poc temps que durava la seva secció. La queixa de Carrillo s'ha produït en rigorós directe: «A veure si ens amplieu el 'Fresh'!», cridava als alts comandaments de la cadena deixant a la presentadora pràcticament muda.

Una sortida que ha agafat completament desprevinguda a Sonsoles que no ha pogut fer res més que mirar-la amb desaprovació. Davant la reacció de la presentadora, l'exconcursant de 'GH VIP' optava per demanar perdó, encara que això sí, amb un somriure a la boca: «Ho sento, ho havia de dir», sentenciava. Després d'aquest incòmode moment, la presentadora es decantava per acomiadar el programa com si res hagués passat: «Ens veiem demà a les 13: 30 hores com cada dia. Adéu».

La veritat és que l'enuig d'Alba Carrillo en directe ja es veia venir. Aquesta no ha estat la primera vegada que tant ella,  com la resta de col·laboradors del programa, com Miguel Ángel Nicolás o Isabel Rábago, mostra el seu descontentament la curta durada de la secció, al voltant d'uns 8 minuts aproximadament.

La model ha mostrat aquests arravataments en directe en moltes ocasions. De fet, a 'GH VIP' va fer enfadar als directius de la cadena després de manifestar, entre plors, que Telecinco tenia un complot contra ella.


Comentaris

envia el comentari