Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Queixes per la nova secció de 'Sálvame': Encertar quins famosos han perdut la vida

El programa estrella de Telecinco ha posat en marxa la nova secció 'El muerto justo' i ha incendiat les xarxes socials

Lydia Lozano ha tornat a protagonitzar un dels seus errors periodístics, en aquesta ocasió anunciant la mort del torero José María Manzanares, que ja fa set anys que és mort. La col·laboradora ha decidit abandonar el plató en veure que ha comès un gran error i que la seva imatge com a periodista ha estat tacada.

Recordem que tot i que els anys han anat passant, encara hi ha molta gent que no ha sabut perdonar el cas de Ylenia Carrisi, que va fer la volta al món quan la periodista va afirmar que seguia viva i que havia iniciat una nova vida allunyada de la seva família i del focus mediàtic, la qual cosa no es va poder comprovar i li va causar problemes judicials. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'El muerto justo', el nou joc de 'Sálvame'

Avui 'Sálvame' ha volgut aprofitar l'error de la seva col·laboradora per organitzar un joc una mica macabre. L'objectiu del joc, que s'ha basat en 'El precio justo', ha estat posar a prova les habilitats de Lydia. Així doncs, sota el títol 'El muerto justo', Paz Padilla ha proposat un llistat de noms de famosos perquè Lydia sigui capaç de dir si segueixen vius o estan morts. 

En aquesta llista hi ha actrius i actors que segueixen vius, i que de ben segur no els haurà agradat el joc. De fet, les xarxes socials han esclatat contra el programa al·legant que no es pot fer broma sobre la mort i que la direcció del programa hauria de prendre mesures. 

Altres espectadors han suggerit que facin un gir en el programa i que diguin noms dels seus familiars per veure el mal que poden fer. Un cop més, el programa ha demostrat que no tenen en compte les crítiques i que són capaços de fer qualsevol classe de secció, sense pensar en els seus espectadors.

Els col·laboradors en el punt de mira

La direcció de 'Sálvame' ha anunciat que té pendent fer nous fitxatges i acomiadar alguns col·laboradors. Així doncs, els col·laboradors del programa estan molt tensos perquè podrien ser acomiadats en qualsevol moment si cometen un error.  

Alguns col·laboradors com Alonso Caparrós o Rafa Mora han confessat que tenen molta por i que els genera cert coratge que arribin nous col·laboradors. Amb tot això, han arribat las Mellis i la resta de col·laboradors asseguren que no els preocupa. En els pròxims dies veurem si el programa es guarda nous fitxatges o si només volia contractar a les dues bessones.

Tot i això, és molt habitual veure nous col·laboradors al plató de 'Sálvame', ja que dona dinamisme al programa.