El Ramon de l'Albi ensenyant les ampolles de colònia a Quim Masferrer, durant l'emissió del programa 'El Foraster' el 16 de desembre de 2019

Quim Masferrer fa una crida per ajudar el Ramon de l'Albi

Van protagonitzar junts un dels moments més bonics de la temporada 2019 de 'El Foraster'

Quim Masferrer és un dels personatges més estimats de Catalunya. I qui el coneix assegura que una de les claus és que es mostra tal com és: proper, amable i molt amic dels seus amics. Masferrer encara té contacte amb diversos dels personatges que han anat passant per 'El Foraster', des de la parella que es va casar a Bràfim en el primer programa fins al  Ramon, que va conèixer en un dels darrers episodis a l'Albi, les Garrigues.

El Ramon tenia una col·lecció espectacular d'ampolletes de colònia. En el programa va explicar que ja n'havia recollit prop de 5.000. De fet, li faltava una molt especial, la de la mítica marca 'Barón Dandy'. Quim Masferrer no va dubtar en preparar-li una sorpresa i regalar-li l'ampolleta durant el seu monòleg, fet que va emocionar molt al Ramon.

La riuada s'endú la col·lecció del Ramon

Malauradament, les pluges i riudades que van afectar greument el Camp de Tarragona i les Garrigues a finals de 2019, van colpejar també l'Albi i de retruc el Ramon, que va perdre gran part de la seva col·lecció d'ampolletes de colònia. Quim Masferrer no ha dubtat a fer una crida a les seves xarxes socials per ajudar a fer-la créixer de nou. 

Els interessats que vulguin ajudar al Ramon poden fer arribar les seves ampolletes buides al centre de persones amb discapacitat on treballa el Ramon: Centre Talma de les Garrigues, a la Carretera de Torregrossa, km 10,5, (25430), Juneda.

Com era d'esperar, la crida de Quim Masferrer ha despertat una onada de solidaritat i son moltes les persones que ja han confirmat a les xarxes socials del presentador i actor que enviaran ampolletes al Ramon, que de ben segur es tornarà a emocionar com ho va fer al programa de TV3.