Quim Masferrer, en un fragment de 'El Foraster' a Miralcamp

Quim Masferrer fa plorar: un dels dies més emocionants que es recorden de 'El Foraster'

En Marcel·lí, un home que tocava l'acordió al poble de Miralcamp, va deixar sense paraules un Masferrer molt emocionat

Quim Masferrer ha fet del seu 'El Foraster' un petit tresor. Dilluns rere dilluns, Catalunya s'asseu davant la televisió per marcar-se un guaita què fan ara. I és que 'El Foraster' enganxa. Ja sigui per l'humor de Masferrer o per la seva capacitat d'emocionar, el cert és que l'humorista de Sant Feliu de Buixalleu ha aconseguit fer del seu programa un dels imprescindibles de TV3

I ho aconsegueix, bàsicament, a les emotives històries que ens ensenya cada setmana. El passat dilluns, a Miralcamp (Pla d'Urgell), Quim Masferrer va aconseguir arribar al cor dels espectadors amb un dels moments més emotius des que es recorden del programa. 

En Marcel·lí, un home de Miralcamp, va sorprendre Masferrer tocant l'acordió a la vora de l'embassament. En preguntar-li perquè ho feia, en Marcel·lí va respondre-li que tocava per la seva dona Carme, que havia mort anys abans. 

«Sento música i veig un home tocant l'acordió...»

«És un miratge?», es preguntava Masferrer, sorprès en veure l'home tocant l'instrument davant l'embassament. L'home, després de comentar-li a Masferrer que es deia Marcel·lí, li comentava el perquè de tocar l'acordió en aquell lloc. 

«Durant 20 anys, acompanyava la dona a missa i després anàvem en racons bonics dels pobles a tocar l'acordió. Hi anàvem plegats, a passar el dia. Ara, desgraciadament, és morta», deia l'home mentre se li trencava la veu. 

«És així la vida. Fa una mica més d'un any que va morir», deia mentre assegurava: «Ara estic molt trist. Sempre toco boleros... ara sembla com si ho compartíssim. Aquí dalt tinc el cementiri i li dic: 'Carme, ara tocaré aquesta, que t'agradava a tu!'». 

En Marcel·lí, molt emocionat, acabaria amb llàgrimes als ulls en el monòleg final de Quim Masferrer. 

«Mil moments amb la Carme»

«Quan toca l'acordió... és com si ella seguís estant amb vostè. Jo estic convençut que és així: seguiu junts», deia Masferrer en un sentit monòleg de clausura. 

En Marcel·lí, emocionat, li acabava donant les gràcies a un 'El Foraster' que, sens dubte, va viure dilluns passat un dels moments més emocionants des que el programa es va estrenar l'any 2014.