rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Cues de més de 3 quilòmetres a la C-32, a Argentona, per un accident

Quim Masferrer: «Teníem ganes de més ‘forasters’»

El popular programa de TV3 torna aquest dimecres, 7 de novembre, amb la seva sisena temporada
Quim Masferrer torna amb moltes més històries per compartir a 'El Foraster' | TV3

 

La continuïtat de molts projectes de TV3 estava en dubte a causa de la falta de pressupost de Televisió de Catalunya. Programes com ‘El Foraster’ han estat a l’espera d’algun patrocinador que injectés els diners necessaris i es donés llum verda per tornar a recórrer els pobles catalans i gravar la sisena temporada. Quelcom que Quim Masferrer i el seu equip han esperat amb il·lusió fins avui. 

 

El presentador ha comentat que «com la continuïtat era un tema que no depenia de mi, no em preocupava». A més a més, ha assegurat que ha tingut una «part positiva», ja que ha pogut sentir-se molt estimat per la gent. Però, gràcies a un patrocinador Masferrer i el seu equip han pogut començar a caminar de nou entre els pobles, tot i que ho han fet sense la seva famosa ‘Pick Up’ taronja, en Quim ha confessat: «No ens cansem d'‘El Foraster’. El format sempre és el mateix, però cada programa és nou. Tinc ganes de continuar ampliant la meva carpeta d’amics».

 

Santa Pau, una vila al bell mig de la Garrotxa

Quim Masferrer s’enfila en un globus per primera vegada en la seva vida, i ha assegurat que és «espectacular», durant el primer capítol d’aquesta temporada que l’ha portat fins al bell mig de la Garrotxa, visitant el poble de Santa Pau que està en plena zona volcànica, i es pot veure a partir d’aquest dimecres a la nit.

 

Santa Pau ha estat el primer programa que l’equip ha pogut gravar després de les retallades, per això Quim Masferrer ha declarat: «Quan ens van donar llum verda teníem tantes ganes com si fos el primer dia». El presentador ja ha visitat més de 60 pobles i ha recorregut més de 30.000 quilòmetres i ha assegurat que sempre «s’emocionen amb coses properes». Per exemple, quan parlen sobre pagesia i veu com la gent estima la terra ha confessat que per ell «és un tema personal», ja que el seu pare és pagès i li «arriba més».

 

El 'Tato' de Panelles al 'Foraster' amb Quim Masferrer | TV3

 

Per una altra banda, tenen sobre la taula un projecte que serà «molt especial»: «Fins ara hem fet diversos: el barri de La Mina, Mercabarna... però intentarem trencar amb el format. En cinc anys ens han passat moltes coses i, com normalment visito els amics, vaig dir: ‘Per què no visitar aquell nen, aquella senyora...?’ L’esperit d’aquest programa és recuperar cinc anys més tard algunes de les persones que hem conegut». Tanmateix, el temps passa i «hi ha persones grans que ens van deixant», ha lamentat en Quim recordant al 'Tato’, el veí de Panelles que també va enamorar Jesús Calleja quan el va portar en helicòpter a ‘Volando voy’ de Cuatro.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris