ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Vídeo: Quim Masferrer es queda nu a 'El Foraster'

Una imatge típica de l'estiu en un paisatge totalment hivernal

Quim Masferrer visitant un nou poble per al seu programa
Quim Masferrer va banyar-se amb temperatures sota zero | GTRES

En aquest cas no estem parlant en un sentit figurat ni ens referim a un eufemisme. En l'episodi d'aquesta nit de 'El Foraster' i que estava dedicat a Llívia, Quim Masferrer visitava aquest poble de muntanya, gaudint d'uns paisatges nevats, dignes de ser estampes de postals.

Com sempre, Masferrer s'apropava amb certa innocència a la gent del poble per a descobrir totes les interioritats de la zona, però la sorpresa l'acabava donant ell quan ningú ho esperava. Després de veure'l esquiar, de fer una ruta amb raquetes i de visitar el municipi de nit, s'aventurava gairebé per casualitat al que seria el moment més sonat de tot el capítol.

Quim Masferrer perd la roba

El presentador ha acompanyat a un dels protagonistes del programa a visitar unes aigües termals. En un primer moment no sabíem si es banyaria o no. Però finalment apareixia del vestuari amb un banyador vermell i sorprenia els espectadors. La imatge era del tot curiosa. Temperatures sota zero i Masferrer en banyador, descalç i banyant-se. Per si no n'hi hagués prou, després ha participat també en banyador en una guerra de flocs de neu amb uns joves del municipi.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari