Quim Masferrer fa reviure el cas Millet a 'El Foraster'

Quim Masferrer s'ha referit al cas Millet per a fer una metàfora sobre una de les protagonistes de l'últim programa de 'El Foraster'

Quim Masferrer durant un acte promocional
Quim Masferrer segueix arrasant a la televisió pública | GTRES

Quim Masferrer ha visitat aquesta setmana a 'El Foraster' el municipi d'Òrrius, situat a la comarca del Maresme. En la seva visita, Masferrer ha pogut conèixer a diferents veïns i fins i tot, ha tingut temps d'anar a esmorzar a l'hort amb un grup de jubilats que comparteixen aquesta tradició que els porta a trobar-se un cop per setmana i fer petar la xerrada mentre comparteixen un àpat.

Un dels moments més sonats de la seva visita ha estat quan ha conegut a dues amigues que queden per anar a córrer. Una d'aquestes li ha confessat a Masferrer que ella està molt treballada per fora, però que per dins està feta un nyap.

La metàfora de Masferrer

El presentador ha volgut comentar aquest cas amb tots els veïns i quan es trobava en el teatre narrant la història ha dit que el testimoni d'aquesta noia li ha recordat al Palau de la Música. «Per fora dius: Que maco, però quan ets dins penses: Carai quina pudor». Aquest tema ha estat recuperat quan justament aquest estiu se celebrava el desè aniversari d'un dels casos més importants d'espoli a Catalunya.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari