Quim Masferrer fa triomfar l'amor a 'El foraster'

Quim Masferrer ha ajudat un veí de Les a declarar-se a la seva parella
Quim Masferrer sorprèn cada setmana als espectadors amb històries úniques | GTRES

 

Aquesta nit Quim Masferrer s'ha desplaçat amb 'El foraster' a Les, un poble de la Vall D'Aran. Allà ha volgut conèixer la seva gent i viure amb ells les hores prèvies a la nit de Sant Joan, una festivitat que se celebra de manera molt arrelada al municipi.

 

Com sempre, això ha servit com a excusa per conèixer els carrers del poble, les seves tradicions i el que és més important, la seva gent. Entre aquests, ha destacat una parella de joves del municipi i que han començat el programa sent només parella, però a mesura que anaven passant els minuts la situació ha anat canviant a millor. Minuts abans que comences la Festa de Sant Joan, els veïns del municipi han exposat els seus desitjos i Quim Masferrer li ha preguntat a un jove quin era el seu desig. Ell ha respost que el què més li agradaria seria que la seva núvia es casés amb ell.

 

 

Quim Masferrer, convertit en celestí

En aquest punt, el foraster s'ha referit a la noia i directament li ha preguntat si li agradaria casar-se amb la seva parella. Abans que ella respongués, Masferrer li ha dit al noi que li preguntés ell directament. Un cop feta la pregunta, la noia ha acceptat i tots els veïns han aplaudit i celebrat l'anunci de noces. Quim Masferrer aquesta nit ha servit també per fer triomfar l'amor.

 

També et pot interessar...