Primer plano de Rafa Mora en un photocall

Rafa Mora aprova la selectivitat i pocs saben realment l'edat que té

El col·laborador de 'Sálvame' començarà l'any que ve la universitat

Rafa Mora ha rebut una de les millors notícies de la seva vida. El col·laborador de 'Sálvame' anunciava que ha aprovat la selectivitat després de mesos estudiant. Rafa confessava al programa, dies abans de presentar-se a la prova, que estava molt nerviós i atabalat fins al punt que va pensar en la possibilitat de no presentar-se.

Per sort per a ell, no va aconseguir deixar-se vèncer per la por i finalment va fer l'examen traient unes bones notes. La mitjana total ha estat de 7.26, motiu pel qual l'any que ve començarà la seva carrera universitària. La nota li serveix per estudiar la carrera de periodisme i Rafa Mora ja es veu com un autèntic professional. «L'any que ve comencem la carrera de periodisme, i d'aquí a quatre anyets, seré periodista» celebrava amb entusiasme el valencià.

Per aconseguir el seu somni, Rafa Mora va haver d'apuntar-se a l'EvAU per a majors de 25, i és que pocs saben que el col·laborador té ni més ni menys que 37 anys. Sembla que va ser ahir quan el valencià va saltar a la fama per la seva participació a 'Mujeres y hombres y viceversa', però la veritat és que això va passar fa 11 anys.

Va ser l'any 2009 quan Rafa Mora va trepitjar un plató de televisió per a conquistar a Soraya a cop de múscul. El seu afany per treure's la samarreta i la seva polèmica actitud van aconseguir ràpidament que Rafa ocupés el tron a la recerca de l'amor. A poc a poc es va anar guanyant un lloc a la televisió, arribant a participar a 'Supervivientes' després d'un temps apartat del focus mediàtic.

Rafa Mora celebrant en el seu compte d'Instagram que ha aprovat la selectivitat
Rafa Mora estudiarà periodisme a la universitat | Instagram

Molt abans d'esdevenir un personatge públic, Rafa Mora  exercia de policia portuari a València, un lloc que va aconseguir després d'aprovar l'oposició. No obstant això, el valencià ha assaborit les mels de l'èxit i està disposat a tot per convertir-se en periodista i dedicar-se al món dels mitjans de comunicació.