Primer pla de Rafa Mora somrient amb fons lila difuminat

Rafa Mora apareix a 'Sálvame' amb un estilisme de 4.000 euros i incendia la xarxa

Rafa Mora intenta mostrar el seu estil a 'Sálvame', però el públic el desaprova

Rafa Mora s'ha convertit a 'Sálvame' en el principal detractor d'Anabel Pantoja, que està cridada a triomfar amb l'emissió de la seva nova sèrie documental. El valencià desprenia sobretot un aire de gelosia que feia pensar que li encantaria ser ell el protagonista d'aquest documental, que ha ocupat una gran part del programa.

La direcció de 'Sálvame' va demanar als col·laboradors que es vestissin de gala per a l'ocasió, i fins i tot la mateixa Anabel va demanar als seus companys que s'ho prenguessin seriosament, com ella faria si es tractés d'un dia especial per a qualsevol d'ells.

Tots els seus companys han fet cas a les indicacions menys Rafa Mora, que de nou ha intentat enfonsar a la seva companya no adaptant-se al tipus d'estilisme que se li demanava a la tarda. El valencià ha aparegut amb una samarreta negra, acompanyada d'unes mànigues d'un altre material. Molt allunyat lògicament del toc formal i glamurós que s'esperava d'ell.

Aquest detall s'ha pres sense dubte com un atreviment per part del tertulià, que ha intentat treure importància a l'emissió del format. Per això, els seus companys li han retret l'estilisme que ha triat, però per sorpresa de tots, ell ha intentat defensar la seva elecció amb unes dades molt impactants.

Rafa Mora ha afirmat que el seu estilisme d'avui no era res casual i que realment es tractava d'unes peces molt importants. El col·laborador assegura que la roba que ha lluït avui costa en total quatre mil euros, una xifra astronòmica i que per res s'ajusta a l'estilisme dels col·laboradors. El pitjor de tot és que les xarxes tampoc han parlat molt millor de la roba del col·laborador.

L'audiència ha estat molt clara i ha titllat l'estilisme de ser ridícul, poc adequat i per a res a l'altura de les circumstàncies. No és cap novetat si diem que Rafa Mora és un dels col·laboradors pitjors vestits del programa, i que ningú o pràcticament ningú es fixa en els seus estilismes per copiar-los.

Una cosa que li dificulta per complet el fet que les empreses el contractin per promocionar les seves peces, perquè consideren que no és gens coherent amb la seva forma de vestir.

Rafa ja no té res a veure amb el noi que vam conèixer a 'Mujeres y hombres y viceversa' i ara intenta sobreviure en el focus mediàtic, sent polèmic amb personatges molt més influents que ell.

Els plans de Rafa Mora

Rafa Mora no considera que el seu paper en televisió estigui en declivi i per això està aprofitant el seu temps lliure en formar-se i preparar-se. Una formació que segons ell no es quedés només en treballar com a col·laborador. I és que el seu somni seria exercir com a presentador, i acabar sent el nou Jorge Javier Vázquez o el mateix Jordi González.

Està clar que el valencià no ha tingut una bona tarda i seria injust no reconèixer que aquesta setmana ha treballat més dies dels habituals, gràcies al fet de criticar Anabel Pantoja. S'ha convertit en un autèntic temerari i s'ha guanyat enemics constantment pels seus arguments sense fonament i fent-se més que evident la ràbia que té cap a Pantoja.

Recordem que la guerra entre els dos col·laboradors ve de lluny. Tots dos lluiten per ser els més fidels amb Kiko Rivera, si bé Anabel Pantoja ocupa una posició privilegiada com a prima de l'empresari.

Mentre que Rafa intenta escalar posicions com amic i defensant-lo aferrissadament als platós. El tertulià també exerceix aquests adulaments cap a Kiko Matamoros constantment per guanyar-se el beneplàcit del seu company de treball i de plató.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.