Rafa Mora, expulsat de ‘Sálvame’ per un comentari masclista contra Alba Carrillo

Kiko Hernández ha demanat al col·laborador que marxés del plató per les seves paraules

Rafa Mora ha estat expulsat del plató de 'Sálvame' pels seus comentaris masclistes
Rafa Mora ha estat expulsat del plató de 'Sálvame' pels seus comentaris masclistes | Telecinco

D’ençà que ha començat la nova edició de ‘Gran Hermano VIP 7’, a ‘Sálvame’ no es parla de res més. Els successos de Guadalix de la Sierra arriben fins al plató i els col·laboradors no dubten a l’hora de parlar sobre els concursants. Tanmateix, Rafa Mora ha protagonitzat un escandalós moment a causa dels seus comentaris masclistes sobre Alba Carrillo i ha estat expulsat del programa.

Comentaris masclistes sobre Alba Carrillo

La col·laboradora, que participa en la setena edició de ‘GH VIP’, s’ha enfrontat amb Antonio David Flores dins de la casa i des del plató de ‘Sálvame’ ja s’han format dos bàndols, en un d’ells, la mare d’Alba, Lucía Pariente, i en l’altre, l’extronista de ‘Mujerers y Hombres y Viceversa’. La dona ha hagut de suportar els atacs verbals i masclistes de Rafa Mora contra la seva filla, provocant que els altres col·laboradors condemnessin la seva actitud.

«Ella pot parlar de la seva vida, de les seves portades i del que vulgui perquè ha fet 20.000 i ja la coneixem: de professió, caça famosos», davant d’aquestes paraules de Rafa Mora, els seus companys s’han alçat en contra i Belén Esteban i Kiko Hernández, qui feia de presentador aquest divendres, li han dit «això no, Rafa» i «per aquí no», respectivament. A més a més, Kiko Hernández ha sol·licitat que es revisés la gravació per comprovar si en els comentaris del col·laborador hi havia masclisme, ja que Mediaset compta amb una secció des d’on intenten condemnar aquestes actituds en els seus programes.

Tanmateix, Rafa Mora va acabar amb la paciència del presentador: «Perdona, però la seva filla està allà gràcies a tots els homes amb els quals s’ha ficat al llit». Davant d’aquestes paraules, Hernández ha decidit expulsar-lo del plató de ‘Sálvame’: «Això no es pot permetre. La cosa se'ns està anant de mare. Sortirem i ens refresquem una mica. Surts, veus si ha arribat ja la gota freda i més tard tornes».

També et pot interessar...


Comentaris
Concepcio, garsie Bofill
Es i bol se un kico matamoros, per esta aket trevai es capas de tot, y hen enes de mechiste,, tos dos son machistes ja no tindrien k trevella a le tele tos dos, uson machistes de negemen, fore, de le tele,, Salvame val tot,, kine pene de procrame,,

envia el comentari