Rafa Mora diu adeu a 'Sálvame' per un nou projecte professional

Serà la primera parella que participarà a la nova versió del pis de 'Mediaset'

El col·laborador de Sálvame Rafa Mora
Rafa Mora diu adeu a 'Sálvame' per un nou projecte professional| Telecinco

'Mediaset' continua donant oportunitats a 'Solo/Sola', l'únic 'reality' que es pot veure a través d'internet i que s'emet en exclusivitat per als abonats de 'Mitele plus'. Telecinco sembla que amb aquest format, renúncia a les grans audiències que cullen amb altres formats com a 'Gran Hermano' o 'Supervivientes' i aposten amb aquest programa que busca fidelitzar els usuaris que se subscriuen a la plataforma de pagament.

El programa estava plantejat com un 'reality' per posar al límit a diversos famosos i que conviurien durant els dies que aguantessin amb ells mateixos. Sotmetent-los així a un experiment on havien de descobrir-se a ells mateixos i viure una experiència única, molt diferent de la vida de luxes i amics per a tot arreu que estan acostumats a tenir gràcies al seu treball públic.

Entre els concursants es troben Gianmarco Onestini, el Maestro Joao o finalment, Maite Galdeano que s'ha passat més de quaranta dies dins del pis, passant fins i tot allà dins el Nadal i Cap d'Any allunyada dels seus fills i del seu xicot.

'Mediaset' ha vist que el xiclet no es pot allargar més i han decidit fer un gir més perquè els subscriptors s'acabin enganxant. Per això, han decidit obrir una mica l'angle i ficar a concursar a una parella. La promoció ha estat molt tendenciosa i han insinuat que potser entrarien Mila Ximénez i Lydia Lozano, però a la fi, la realitat ha estat molt més fluixa i han apostat per Rafa Mora, acompanyat de la seva parella Macarena Millán.

El valencià i com és de costum, ha fet la pilota a la cadena, a la productora i als seus caps, agraint que hagin confiat en ell com si li haguessin confiat la direcció de tota l'empresa. D'aquesta manera, Rafa tornarà a entrar en un 'reality', justament quan acaba de finalitzar la seva època d'exàmens universitaris i per tant, tindrà unes setmanes per poder dedicar-se al 'reality' de 'Mediaset'.

No hi haurà sexe

El col·laborador no ha començat encara la convivència i ja ha deixat anar la primera perla, confessant que el que més trobarà a faltar serà el sexe, ja que la seva xicota l'ha notificat que no tindran cap mena de relació dins del programa. I és que Mora ha donat a entendre que això és bàsic per donar sentit a la seva relació amb la ballarina.

L'any 2010 Rafa Mora ja va participar a 'Supervivientes', i després ha passat per altres formats com a 'Sálvame snow week' en què va lluitar per aconseguir una cadira al plató de 'Sálvame', competint amb altres cares famoses i que també tenien de demostrar les seves habilitats per sumar-se a la rotllana de Jorge Javier Vázquez.

En aquesta ocasió, Rafa va guanyar una cadira, però també ho va fer Laura Fa i Mónica Hoyos, encara que aquesta última va ser fruit d'unes setmanes i va acabar provocant la seva baixa perquè no va acabar de convèncer els directius del programa. Per Macarena Millán, aquest serà el seu segon 'reality', ja que fa uns mesos va estar a 'La Casa Fuerte', convertint-se en una de les concursants més polèmiques i que fins i tot, va causar més d'un mal de cap al seu xicot des de l'exterior de la casa.

Rafa ha reconegut que tot i que viu amb la seva noia, passen moltes hores separats per treball, estudis i activitats extraescolars, per la qual cosa l'espanta que aquesta convivència extrema durant les 24 hores del dia faci que aflorin conflictes al llarg de tot el programa. Cal recordar que la parella segueix tenint entre els seus plans casar-se, tot i que encara no ho han concretat a causa de la quarantena i als sots que ha anat patint la parella al llarg del temps.

Finalment, recordar que a 'Sálvame' es va descobrir una possible infidelitat del col·laborador a la seva parella i que va estar a punt de trencar definitivament la relació. És important recordar que ella, Macarena, també va ser infidel a Rafa amb un català anomenat Ian.


Comentaris

envia el comentari