Primer pla de Rafa Mora somrient amb fons lila difuminat

«Endollada»: Rafa Mora provoca una pluja de retrets a 'Sálvame'

Rafa Mora considera que una companya compta amb el favoritisme de la direcció

Rafa Mora no està travessant el seu millor moment a 'Sálvame'. Tot succeeix arran d'uns dies enrere quan va ser enxampat revelant informació privada del programa. Ara, per això, la seva credibilitat està en dubte.

De genolls va demanar perdó, però la seva imatge ha quedat tocada. A això cal sumar-li que l'absència de Kiko Matamoros no el beneficia en absolut. I és que no compta amb el seu principal suport en el plató i els enfrontaments se li acumulen.

L'últim el va protagonitzar la tarda del passat dijous 2 de setembre. Rafa segueix entestat a qüestionar la professionalitat d'alguns dels seus companys, i en aquesta ocasió ha topat amb un os dur de rosegar.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rafa Mora afirma que una col·laboradora és una endollada

Belén Esteban ha tornat del seu mes de vacances amb les piles carregades. Tot i que ha estat dies desconnectada de la feina, ha procurat estar al corrent de totes les novetats.

Així mateix, va arribar trepitjant fort i contestant a les polèmiques sorgides en aquestes quatre setmanes, rebent l'afalac dels seus companys. Belén no va deixar puntada sense fil demostrant que venia amb la lliçó apresa.

No obstant això, Rafa Mora té una altra opinió al respecte. Mentre la resta de col·laboradors aplaudeixen que Belén estigui pendent de tot, el valencià no creu en la tasca periodística de la seva companya.

Per l''extronista', el fet que la de Paracuellos sàpiga al detall de tot el qual es parlarà té una altra explicació. Mora no va dubtar a exposar la seva teoria en directe quan va sentir dir a Esteban que sabia què li tenia preparada la direcció del programa.

«S'ho xiven perquè és una endollada», deia Rafa mentre Belén es dirigia al director. Els col·laboradors de seguida van recriminar al valencià les seves paraules, però va ser l'al·ludida qui va reaccionar contundent.

Rafa Mora es queda sense paraules

Fent gala de la seva sinceritat i el seu fort caràcter, l'ex de Jesulín no va dubtar a donar resposta a les paraules del seu company. Li va aconsellar que ell era el menys indicat per parlar i li va recordar que «tu portes auricular».

Rafa va intentar justificar-se afirmant que no sempre porta posat l'auricular per on li donen informació des de direcció. Un estri que solen portar els presentadors i alguns col·laboradors per saber què han de dir.

No obstant això, Belén va contraatacar les paraules de Mora rematant «però aquesta tarda sí». Una resposta que va deixar al col·laborador sense paraules i que va donar per acabada la discussió.

Sol davant el perill

No és la primera vegada que Rafa Mora i Belén s'embranquen en una discussió. Entre tots dos no hi ha gens d'afinitat i salten espurnes cada vegada que coincideixen al plató de 'Sálvame'.

De fet, durant la tarda van tenir una altra topada relacionada amb Kiko Matamoros. Davant l'absència temporal del col·laborador, Rafa sembla estar més perdut que mai, ja que va intentar justificar l'actitud desafiant de Matamoros.

Ho va fer lloant el molt que es va implicar durant la pandèmia acudint al plató diàriament a diferència d'altres col·laboradors. Però, les seves paraules van fer esclatar a Belén que va afirmar estar farta de sentir sempre el mateix.

La 'princesa del poble' es va sentir al·ludida i es va defensar. «És que va venir gratis?», li preguntava a Mora. «Alguns no vam poder venir perquè la direcció ens ho va prohibir», ha confessat.

«A mi em van dir que per ser diabètica millor em quedés a casa perquè no se sabia què podia passar», va explicar Belén Esteban. Una informació que és compartida per altres col·laboradores com a Chelo García Cortés.

Rafa es trobava entre l'espasa i la paret incapaç de sortir airós de la situació. Per a ell, Kiko és el que més hores ha donat a 'Sálvame' i a Telecinco en general, però Belén seguia discrepant.

Per a la col·laboradora, seria Lydia Lozano la qual estaria per sobre de Matamoros. Llavors, veient que la discussió arribava a un punt de no retorn, Carlota Corredera va decidir posar punt final silenciant a ambdós col·laboradors.