Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

'Sálvame', en xoc per la nova cara de Rafa Mora després de retocar-se

El col·laborador s'inicia en el món dels retocs estètics i recorre a 'Botox' «per primera vegada»


Rafa Mora va acaparar l'atenció dels seus companys de 'Sálvame' i de l'audiència quan Jorge Javier Vázquez es va adonar que hi havia alguna cosa diferent en ell. Com ja va passar fa dies amb Antonio David Flores, el rostre del valencià presentava un aspecte més rejovenit, que no va escapar als ulls del presentador i que va provocar la confessió de Rafa Mora, assegurant que s'havia fet un retoc.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rafa Mora s'inicia en el 'Botox'

Si hi ha alguna cosa que tenen en comú la majoria dels col·laboradors de 'Sálvame' són les ganes d'aturar el temps que comença a reflectir-se en els seus rostres. Així, gran part d'ells aposten per anar a clíniques estètiques per a tota mena de tractaments que els treguin les arrugues i aparèixer rejovenits davant les càmeres.

El passat dimecres, 10 de febrer, Jorge Javier es va adonar que Rafa Mora estava una mica canviat i no va dubtar a preguntar-li directament: «Tu has dormit molt, no? Aquest s'ha fet alguna cosa també», en al·lusió a un possible retoc estètic. El col·laborador, lluny de sentir-se ruboritzat, va reaccionar amb un somriure nerviós, que tant el presentador com la resta de companys van interpretar com un sí.

«Per primera vegada he recorregut al 'Botox'», acabava confessant. Sembla que el valencià havia començat a notar «unes arrugues» al front: «Era una cosa que feia temps que hi pensava. És que són ja 37 anys els que tinc», intentava justificar Rafa Mora, que va demanar consell a algunes amistats, que van acabar per convèncer-lo per injectar-se 'Botox' al front i paralitzar així els seus músculs.

Amb els ulls inflats

Però hi havia alguna cosa més que no encaixava. Els seus ulls tenien unes bosses que van fer saltar les alarmes: «No t'hauràs tombat res més posar-te 'Botox'?», li preguntava Jorge Javier, alhora que Lydia Lozano afegia que això «és dolentíssim». «Nooo», va respondre Mora, explicant que la inflor dels seus ulls era perquè ara dormia més.

Sembla que en el temps que el col·laborador ha estat al pis de 'Sol@s' al costat de la seva parella, Macarena, no ha pogut dormir bé a causa que «hi havia la llum del pàrquing i hi havia molt soroll de vent». Ara, després de tornar a casa, està recuperant el temps perdut dormint «moltes més hores». «Aquesta cara tens», afirmava Jorge Javier, mentre que els seus companys de 'Sálvame' li van preguntar si també s'havia fet alguna cosa als pòmuls.

«No t'has inflat la galta?», va voler saber María Patiño. Rafa Mora ho va negar i va afirmar que l'aspecte de la seva cara es devia al fet que «ara peso 88 quilos i abans pesava 85, he agafat una mica de pes al pis».

Les crítiques a Rafa Mora després del seu retoc

Igual que li va passar a Antonio David Flores fa uns dies quan va confessar que s'havia posat 'Botox', Rafa Mora era incapaç d'arrugar i posar una mica d'expressió en el seu front. Aquesta intervenció estètica paralitza els músculs, provocant que la zona tractada quedi totalment llisa i sense possibilitat de moure-la en llibertat. Per aquest motiu els espectadors es van llençar a les xarxes socials per criticar el nou aspecte de Rafa Mora.

Si ja de per si el col·laborador no és molt estimat per l'audiència, menys encara després del vergonyós espectacle que va protagonitzar el passat diumenge al 'Deluxe'. Els usuaris de les xarxes socials no han deixat escapar l'oportunitat de mostrar la seva opinió sobre el seu canvi d'imatge a 'Sálvame'. «A 'Sálvame' traient plans curts dels fronts llisos i inexpressius de col·laboradors que s'han injectat 'Botox', com Rafa Mora i Antonio David», «M'expliques la cara que s'ha deixat Rafa Mora?» o «Rafa Mora ja comença a punxar-se 'Botox', segur que es vol assemblar al seu referent, Matamoros» són algunes de les crítiques que ha rebut el valencià.