El col·laborador de Sálvame Rafa Mora

Rafa Mora dona l'estocada final a Antonio David Flores a 'Sálvame'

S'ha revelat una traïció de qui fos col·laborador al seu company de treball

En les últimes setmanes, Antonio David Flores s'ha convertit en el personatge més controvertit del país dins de l'àmbit de la premsa rosa. I és que les declaracions de la seva exdona (Rocío Carrasco) en la seva sèrie-documental l'han deixat en dubte, ja que han vingut a revelar comportaments i actituds desconegudes de l'excol·laborador.

Aquestes acusacions són tan greus que, fins i tot, Mediaset ha decidit prescindir del seu treball a tot el grup i, en concret, a 'Sálvame'. No obstant això, per si no fos prou, ara una situació viscuda amb Rafa Mora torna a deixar en evidència a l'excol·laborador perquè sembla que aquest, com ja va fer amb altres companys, va trair a l''extronista' per guanyar diners.

L'origen de la traïció

El passat mes d'octubre de 2020, Antonio David Flores va convertir-se en concursant d'una nova secció a 'Sálvame'; 'Quiero dinero', en la qual va haver d'anar contestant a preguntes complicades per així fer créixer una rellevant quantitat econòmica. Les respostes a aquestes preguntes eren analitzades per una màquina (Kopérnica), que determinava si deia la veritat o mentia.

I precisament durant aquest joc li va tocar fer front a una qüestió que afectava un dels seus companys: «Has vist com Rafa Mora li ha sigut infidel a la seva xicota Macarena?». L'ex de Carrasco va contestar amb un rotund no, però la màquina va establir que mentia i, per aquest motiu, Mora es va veure en una complicada tessitura. Tant és així que, a partir d'aquí, es va veure en l'obligació de donar explicacions públiques.

Ara Antonio David ha quedat en dubte

El temps va passar, i Rafa Mora va seguir mantenint una bona relació amb Antonio David, en la qual, d'alguna manera, ha continuat donant-li suport en la complicada situació que travessa. Però, tanmateix, pot ser que Rafa ara hagi decidit canviar la seva postura després de la tarda d'ahir a 'Sálvame', on es va revelar una traïció d'Antonio David cap a l'actual col·laborador.

En concret, durant l'emissió del programa, Kiko Hernández ha volgut fer-li una confessió a Mora: «Rafa, et ve una de grossa. Atent tothom i tu sobretot. A David a la secció 'Quiero dinero' li pregunten 'Tu saps si Rafa Mora li ha sigut deslleial a Macarena?'. Per què creus que la direcció del programa li fa aquesta pregunta a Antonio David Flores?». En aquest punt, el que va ser 'tronista' ha manifestat: «La veritat és que no vull pensar malament, però ja que t'has assegut aquí i em dius això... No vull anticipar-me. Ho vull saber».

A això ha afegit: «La veritat és que en el seu dia, quan això va transcórrer, no sé quin va ser dels meus companys, però n'hi va haver un que em va dir: 'Si això ho ha preguntat Kopérnica, potser és perquè algú l'hi ha dit a direcció' (...). L'hi vaig preguntar a Antonio David i ell m'ho va jurar per la seva família». Davant aquestes paraules, Hernández ha tornat a intervenir per revelar la veritat: «Això que et diré és paraula de 'cúpula'. La pregunta a Antonio David se la fan perquè aquesta se la facilita a la direcció el mateix ADF».

La reacció de Rafa Mora

Davant el descobriment de la traïció de Flores, Rafa ha estat molt sincer: «La veritat és que em fa molt més mal del que imagineu. Juro per la meva mare, que és el que més estimo en el món, que quan el vaig mirar als ulls i em va jurar pels seus fills i per la seva família m'ho vaig creure. No et mentiré». Visiblement emocionat, el col·laborador ha afegit: «M'ha afectat bastant perquè soc molt sentit quan li tinc a algú afecte o estima. I més perquè era un tema bastant delicat per a mi. Són coses que mai arribo a entendre, perquè jo no les faria a un company».

Hernández ha volgut matisar que «La direcció del programa vol deixar clar que, en cap moment, Antonio David va dir que havies estat deslleial a Macarena. Ell li va dir: 'Per què no em plantegeu aquesta pregunta?'». Una matisació davant la qual Rafa Mora ha exposat: «Em fa ràbia perquè quan li tinc estima a algú tendeixo a protegir-lo. De fet, quan va succeir allò de Canales em va semblar una autèntica porcada i mai vaig entendre per què Antonio David ho va trair d'aquesta manera (...). Allà la seva consciència. Jo sempre he estat un paio molt lleial per a aquestes coses».

María Patiño ha decidit intervenir en aquest moment per dir: «Em sembla molt lleig això teu, és una traïció a un col·lega. I també, en el seu moment, em va semblar fastigós el que va fer amb Ortega Cano». I és que va recordar que en l'esmentada secció també a Antonio David se li va preguntar sobre si el torero li havia llençat la canya. Vaja, que ahir va tornar a quedar patent la moral de l'exmarit de Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.