ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

'Sálvame' destapa la traïció de Rafa Mora a Kiko Rivera i Irene Rosales

El col·laborador es juga deixar de ser el portaveu del cantant al plató de 'Sálvame' i això podria deixar molt tocat el seu compte bancari

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Rafa Mora hauria venut al seu millor amic | Gtres

Rafa Mora podria estar davant de les seves últimes hores com a col·laborador habitual de 'Sálvame'. El tertulià va viure una primera etapa al programa, que va durar molt poc temps, perquè no va donar el que s'esperava d'ell, aportant intervencions res interessants i molt fluixes comparades amb la resta dels seus companys. Anys més tard, Rafa es va guanyar de nou un lloc en el programa gràcies a la seva participació a 'Sálvame Snow Week', el concurs que es va inventar la productora del programa, on proposava a uns quants aspirants a col·laboradors guanyar-se la feina, demostrant ser el millor enmig de la muntanya i superant un seguit de proves extremes que els acabaria avalant com a treballadors de ple dret del programa de Jorge Javier Vázquez.

Tot i que el programa només contemplava un guanyador, finalment es va decidir contractar els tres finalistes. Laura Fa, Rafa Mora i Mónica Hoyos, només aquesta última ja no manté la cadira i la va perdre al cap de poques setmanes de guanyar-la, ja que un cop iniciades les seves aparicions no va acabar de convèncer a la cúpula de 'Sálvame'. Els altres dos vencedors es mantenen en antena; per una banda, Laura Fa ha aconseguit guanyar-se els companys i als espectadors amb bones exclusives i un caràcter molt apte per al programa; mentre que Rafa resistia gràcies a l'amistat que l'uneix amb Kiko Matamoros i Kiko Rivera, els mateixos que alhora li funcionaven de font i li permetien seguir creixent en l'espai, aportant dades molt avantatjoses.

Ara, això podria canviar i el motiu no seria altre que una confessió d'Antonio Montero, la qual deixaria el valencià als peus dels cavalls. El periodista està participant des d'ahir a 'Quiero dinero', la nova versió de 'El juego de tu vida' en què els col·laboradors han de mullar-se per guanyar uns diners extres, a canvi de participar en reptes extrems i vendre els millors secrets dels seus companys i, fins i tot, dels seus propis familiars.

Antonio Montero destapa la veritable cara de Rafa Mora

Després d'acceptar que li fessin un forat a l'orella per lluir un cèrcol fins que finalitzi la seva participació en el concurs, Antonio Montero ha acceptat una pregunta que esquitxa el seu company Rafa Mora, fet que no ha agradat al segon i que té molt sentit si recordem que durant el concurs d'Antonio David Flores es va descobrir una infidelitat del col·laborador a la seva noia, Macarena Millán.

En aquesta ocasió la pregunta no es referia a les relacions amoroses del col·laborador sinó que se centrava sobretot en la seva amistat amb un dels personatges del moment. Jorge Javier Vázquez li ha preguntat a Antonio Montero que si el seu company Rafa li va filtrar on es trobava de vacances al costat de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales, perquè així el fotògraf pogués anar a fer-los fotos.

Montero ha respost que sí, i la màquina de la veritat li ha donat la raó. Rafa Mora hauria venut al seu millor amic. Aquest ha volgut defensar-se, però el programa ja estava fora d'hora i la direcció ha decidit deixar les conclusions i matisos per a l'edició de demà.

Caldrà veure si Mora ho ha fet a canvi de diners o bé, si el que pretenia era ser enxampat amb el matrimoni, per així poder demostrar que està amb l'elit i que forma part d'aquest selecte grup de persones, potser creient que així seguirà creixent en el seu lloc de treball. Veurem com s'ho pren Rivera i si això suposa la fi d'una llarga amistat.


Comentaris

envia el comentari