Primer pla de Rafa Mora somrient amb fons lila difuminat

Rafa Mora afronta la seva imperdonable traïció a 'Sálvame': «Soc un paio honest»

Rafa Mora ha demanat perdó de genolls als seus companys després de filtrar informació

Rafa Mora s'ha destapat com el talp de 'Sálvame'. I més encara després de ser acusat de filtrar informació delicada del programa. Unes greus acusacions de les quals intentava defensar-se negant rotundament que tingués res a veure.

«Jo no sé el que li hauran enviat a la direcció, però juro per la meva família que no he enviat l'escaleta d'aquest programa», sostenia. «L'únic que jo he pogut fer, amb fonts, és preguntar per informació sobre els temes dels quals se'n parlaria», ha confessat.

Rafa fins i tot s'atrevia a garantir que uns experts analitzarien aquestes proves: «Jo pago el millor perit per demostrar que les proves són falses».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Jo no menteixo amb el meu treball. Em puc prendre de broma allò altre, la suposada infidelitat, però això no perquè és la meva feina», sentenciava.

Almenys, fins que uns missatges no han deixat cap dubte de la seva culpabilitat. En aquest moment, el col·laborador s'ha ensorrat i ha demanat perdó de genolls als seus companys. «Demano perdó, jo soc un paio honest i jo pensava que en la meva vida hauria fet això».

«Jo no ho recordo, al meu telèfon no consta, però si he passat una escaleta, ha estat pel bé del programa», ha confessat. Gairebé a la vora de les llàgrimes, ha insistit que ni tan sols se'n recordava d'haver-ho fet: «Demano perdó per haver-ho fet, no ho recordava».

De fet, aquests missatges i correus privats provenen de l'any 2019. Així doncs, Mora ha al·legat que en aquest moment que tan sols buscava una mica d'orientació, ja que acabava de començar la seva marxa en el programa.

«Tots cometem errors professionals cada dia. Estic esgotada ja dels mals rotllos, mogudes i tot. Rafa ha demanat perdó, però els que han de valorar-ho són els directors», ha assenyalat Carlota Corredera estenent-li la mà.

Rafa Mora, a punt de quedar-se sense la seva cadira a 'Sálvame'

«No em mereixo això, he fet tot per i per a millorar», ha explicat Rafa molt dolgut. «Sempre poso a la feina al davant». «Si m'ho diuen, agafo el cotxe i em faig 500 quilòmetres per treballar», ha insistit. «Soc l'home més feliç i em sento un afortunat per treballar aquí».

A més, ha reconegut que li fa mal que l'acusin de ser un talp. «Jo soc un paio agraït i honest, que es qüestioni si he intentat fer alguna cosa per fastiguejar o si soc el talp del programa, em fa mal».

De moment, el col·laborador té diversos fronts oberts, entre els quals també s'inclou una suposada infidelitat a la seva xicota, Macarena Millán. Així, el compromís de la parella, que planejava casar-se pròximament, està en seriós risc.

Sembla que aquesta deslleialtat hauria tingut lloc durant una festa privada, celebrada el passat 1 d'agost. Celebració en la qual hauria estat acompanyat per Diego Matamoros, Santana i dues rosses, amb una de les quals va ser enxampat fent-se petons en públic.

No obstant això, tot i que Rafa ha reconegut haver estat en aquesta festa, nega haver-li estat infidel a la seva noia. «Encara que no hi ha imatges, van passar coses», assegurava un testimoni del deslleial.

«Com jo no he fet res, no hi pot haver cap imatge meva», es defensava Mora. I malgrat que encara no sabem com s'haurà pres aquesta notícia la bonica model, sembla que aquest estiu l'haurien passat separats.

Referent al seu futur laboral, la cúpula directiva de 'Sálvame' encara estaria debatent sobre la seva permanència en el programa. Una cosa que té a Rafa bastant inquiet.

I és que el testimoni li desemmascarava per complet. «Ell em filtra informació de companys perquè jo els busqui sempre que no digui que és ell qui està darrere».

«Per exemple, de Belén Esteban. Jo no tinc per què mentir, i quan parlo ho faig amb proves a la mà. Això ho sap Rafa, ho sap la direcció del programa i ho saben altres companys, amb els quals parlo també des de fa temps», concloïa.