Pilar Rahola, sobre l’exministre José Bono: «Caspós, oxidat, avorrit!»

La periodista i l’expresident del Congrés van presentar un llibre conjuntament i es respectaven

La periodista Pilar Rahola.
Pilar Rahola critica l'exministre José Bono | Arxiu

Pilar Rahola torna a parlar clar sobre què pensa de José Bono, exministre socialista. Aquest cop ho ha fet al ‘Preguntes freqüents’ de TV3 d’aquest dissabte on han volgut que els espectadors participin tuitejant amb l’etiqueta del programa de la nit, en concret, si els missatges publicats d’aquesta forma a Twitter arribaven a 10.000, el programa compartiria amb tots el que pensa ell de la periodista catalana.

Rahola li va perdre el respecte a Bono fa temps

Tanmateix, els seguidors del programa no han fet gaire cas, ja que mots han escrit que no els importa què va explicar Bono durant l’entrevista que li havia fet Cristina Puig, només el que té a dir Rahola. El que sí que han compartit ha estat l’opinió de l’expresident del Congrés envers Junqueras: «No m'alegra que Junqueras estigui pres. Escolto amb respecte part del seu discurs».

No obstant, Pilar Rahola no ha cregut les paraules de Bono: «No m'ha agradat res. M'ha semblat inacceptable que aquest senyor vingui aquí, es fiqui amb TV3, 'porque lo ha oído' o digui que li fa una mica de peneta Junqueras, però que es quedi a la presó i s'hi podreixi. Però sobretot, no puc oblidar de cap de les maneres que aquest senyor ens va dir nazis a tots. Ho sé perfectament perquè jo ja el vaig engegar a la merda en una televisió».

Així, Rahola ha explicat que fa temps que coneix Bono perquè tots dos són pares adoptius: «Amb l'Iñaki Anasagasti havíem presentat un llibre sobre l'adopció a Madrid. També tenia el costum de trucar-me el dia de la Mare de Deu del Pilar i em deia 'felicidades’». Fins i tot ha afirmat que es respectaven, tot i pensar tant diferent, fins que l’exministre «va començar a dir absolutes barbaritats», afegeix la periodista: «Llavors jo vaig perdre-li el respecte. I avui he sentit molts motius més per continuar no tenint-li gens de respecte a José Bono. Em sembla antic, caspós, oxidat, avorrit».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari