URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Rahola convida Risto Mejide al FAQS i ell respon que només hi anirà cobrant

El presentador de 'Todo es mentira' s'havia queixat que feia molt temps que no el convidaven a TV3, i no va poder evitar que se li escapés un somriure en sentir la invitació de la periodista catalana

Pilar Rahola i Risto Mejide
Rahola convida Risto Mejide al FAQS i ell respon que només hi anirà cobrant | Cuatro

Risto Mejides'ha convertit en un dels presentadors de moda de Mediaset. Actualment, el barceloní forma part del jurat del programa 'Got Talent' i és el conductor dels espais 'Chester' i el recentment estrenat 'Todo es mentira'. Si a això li sumem que d'aquí a uns mesos es convertirà en pare per segona vegada podríem assegurar, sense cap mena de dubte, que el publicista està travessant un dels moments més dolços de la seva vida. Però les coses a vegades no són el que semblen, i tot apunta que hi ha quelcom que entorpeix exponencialment la felicitat de Mejide: fa molt temps que no el conviden a TV3.

Risto lamentava no poder treballar a TV3

Així les coses, fa tan sols uns dies que Risto lamentava en directe que la cadena pública catalana ja no el convidava mai, i les seves paraules al respecte eren les següents: «No puc treballar a TV3». Afortunadament Pilar Rahola —que col·labora de manera habitual en el programa 'Todo es mentira'— va fer que la situació canviés, i va aconseguir que el FAQS convidés de manera formal al publicista català.

Però el que en un primer moment semblava una gran notícia, va acabar fent un gir que no ha agradat a molta gent. I és que, després que Rahola expliqués que «porto una invitació formal de FAQS perquè vinguis a ser entrevistat, a debatre amb mi o amb qui vulguis. El que et doni la gana», Risto va etzibar el següent: «És un gran pas i t'agraeixo, Pilar, que exerceixis de 'casc blau' entre TV3 i jo. Ara tan sols falta que, a més, em paguin, perquè jo vaig als llocs cobrant».

Els tertulians del FAQS cobren 300 euros per programa

Si bé el barceloní no va ser capaç d'evitar que se li escapés un somriure en sentir les paraules de Rahola, el cert és que les paraules emeses per Risto Mejide van sonar un xic impertinents. Encara més, tenint en compte que el programa 'Todo es mentira' és de dues productores catalanes, i que a més, els inicis de Toni Soler —que és el propietari d'una d'elles— van tenir lloc a la mateixa productora que s'encarrega de realitzar el 'FAQS'.

El motiu de la resposta de Risto, però, va ser que havia estat informant-se prèviament sobre les retribucions del programa. I és que, tal com recull 'En Blau', un tertulià que participi en el FAQS percebrà un total de 300 euros per programa, mentre que els convidats no acostumen a cobrar res.


Comentaris

envia el comentari