Rahola torna a RAC1 amb el seu 'conill'

La tertuliana va donar el momentàs del dia el passat dilluns, quan van tornar a estrenar temporada

Pilar Rahola
Pilar Rahola, eterna defensora dels animals, ha tornat a la feina fent broma del seu 'conill' | Instagram (@pilar_rahola)

El passat dilluns, 2 de setembre, primer dia del retorn a la feina, van començar les noves temporades a tot arreu. Unes que van marcar diferència, sobretot per aquells més matinadors, van ser els retorns dels presentadors dels principals programes matinals de les ràdios. Mònica Terribas, Jordi Basté o Josep Cuní tornaven als seus llocs de treball. Igual que ells van iniciar altra vegada els seus oficis, també ho van fer tots els col·laboradors que hi participaven. En el cas de Jordi Basté, qui presenta 'El món a RAC1' cada matí, va haver de rebre als seus companys, entre els quals s'hi trobava Pilar Rahola, la qual no va deixar indiferent a ningú en el seu primer dia de feina. 

Durant la secció del 'Tallat Party', on sempre hi col·laboren Màrius Carol, Alejandro López-Fonta, Antonio Baños i Pilar Rahola, van estar comentant la notícia sobre l'assaltament d'una granja de conills per part d'un grup animalista que buscava l'alliberament animal. Com ja és conegut, Pilar Rahola està en contra del maltractament animal, i va ser dura amb els fets. «Ja n'hi ha prou del patiment animal! És una vergonya per Catalunya globalment, que hi hagi festes on els animals pateixen. El patiment amb barretina és una vergonya, igual que el patiment amb boina», deia la tertuliana. 

«Jo no tinc conills... Ara diria una barbaritat i la callo...»

Però el gran moment que va marcar el matí va ser protagonitzat per Pilar. Rahola, tot i ser animalista, no defensava de cap manera el que havien fet aquell grup activista: «La manera de defensar una cultura alimentària més sostenible, no és anar a una granja i agafar els conills. És matar una mosca a canonades». Carol li donava la raó a Rahola, i va començar amb la història que acabaria sent el detonant de tot: «Això és que no és ni fer protesta. És que un dia t'agafaran i entraran a casa teva i t'agafaran el conill de la nevera i et quedaràs sense poder fer els arrossos aquells que fas».

Rahola, ràpidament, va reaccionar al que acabava de dir el seu company: «Jo no tinc conills... Ara diria una barbaritat i la callo... És que jo només tinc un conill». Ja la va fer. El seu riure va ser incontrolable i es va convertir en contagiós. Tots els seus companys també van esclatar en riallades. 

Basté, intentant reprendre la situació —tot i que només va fer que embolicar-la més—, va dir: «Perdona, pots tenir-lo al congelador, no passa res!». Baños, altra vegada va voler aclarir: «No! Que no en menja, de conill!». I llavors, López-Fonta, per acabar de rematar l'atac de riure de tots els periodistes, el de Pilar Rahola sobretot, va afegir: «Això és pitjor encara, tenir-lo al congelador». Rahola, després de recuperar-se d'una llarga riallera, va continuar: «Al congelador no el tinc!», per seguir rient. Pere Mas, per rematar, va acabar: «Come carne de conejo».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari