Rahola parla obertament a TV3 sobre el Tsunami Democràtic

«Que es comprin una ràdio de les d’abans i una cadira portable», ha advertit Rahola a tots els que hi vulguin participar

Rahola, al Preguntes Freqüents
Rahola, al Preguntes Freqüents | TV3

Pilar Rahola torna al centre de la notícia. L’escriptora catalana no és de les que s’acostuma a mossegar la llengua a l’hora de defensar l’independentisme i el passat dissabte va aprofitar l’altaveu que li dona el Preguntes Freqüents de TV3 per donar una primera pinzellada sobre el ‘Tsunami democràtic’. Envoltat sempre de gran secretisme, la periodista va detallar que en sabia «algunes coses» i, el que és més important, que tenia «permís per explicar-les».

Després d’una breu introducció, doncs, Rahola va explicar: «El Tsunami són una xarxa de persones que venen de llargues militàncies i de molta història en la lluita per aquest país i coordinaran la reacció a la sentència. Tenen l'acord dels tres partits independentistes i les dues entitats civils». En aquesta línia, la mateixa Rahola tancava la seva declaració sobre la iniciativa afegint: «És una teranyina de persones que concilien la voluntat de resposta a la sentència».

El que més va cridar l’atenció de tot plegat, però, va ser quan, preguntada per tots aquells que es vulguin mobilitzar, va demanar: «Que es comprin una ràdio de les d’abans i una cadira portable».

 

Les accions del Tsunami democràtic a CaixaBank i Iberdrola

Uns 30 activistes van ocupar l'oficina d'Iberdrola del carrer Mallorca de Barcelona per denunciar que l'empresa «finança la repressió». A partir de les 10:20 una desena ha entrat a la botiga d'atenció al client, que mica en mica s'ha anat omplint de més gent amb cartells que advertien: «Aquesta empresa finança la repressió». De forma pacífica i silenciosa, els activistes s'han assegut al terra, i en certs moments han cridat algunes consignes.

També han llegit un manifest als treballadors de l'empresa, tal com ja van fer dimecres i dijous, quan el Tsunami va ocupar diverses oficines de CaixaBank, per la mateixa campanya d'acció prèvia a la resposta a les sentències de l'1-O.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari