YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El Rajoy més íntim es confessa a 'El Hormiguero'

Mariano Rajoy ha parlat de la seva vida dins de La Moncloa i d'alguns trets de la seva intimitat

Mariano Rajoy durant una ponència
Mariano Rajoy ha parlat de la seva vida dins de La Moncloa | GTRES

L'expresident del Govern, Mariano Rajoy, ha visitat avui 'El Hormiguero' per a presentar el seu nou llibre. El programa i donada la importància del convidat, ha modificat una mica l'estructura del format, eliminant els experiments i seccions en directe i apostant per una entrevista relaxada entre Pablo Motos i el convidat. Aquest to ha permès que l'expresident es sincerés i expliqués alguns detalls de la seva vida privada que fins ara desconeixíem. 

Rajoy ha començat parlant de quan vivia a la Moncloa. D'allà ha destacat el bon tracte que tenia amb el personal i ha recordat els macarrons que li cuinaven. Per si no n'hi hagués prou, ha recordat que en la mudança es va deixar dues coses de vital importància, el matalàs i una bicicleta estàtica que ell feia servir per a fer exercici.

Moment de recordar bons costums

Pablo Motos ha recordat l'anterior entrevista a Rajoy, on aquest li confessava que trobava a faltar el fet d'anar a un bar a prendre una cervesa sense tenir una forta pressió mediàtica. El presentador ha decidit satisfer l'ex polític i se l'ha emportat en directe a fer una cervesa. Allà han seguit un partit de futbol, mentre bevien una cervesa sense alcohol i picaven uns fruits secs. Per últim, Rajoy ha dit que del seu passat com a polític només troba a faltar a una persona, a Alfredo Pérez Rubalcaba.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari