Primer pla de Ramón García

Nou cop dur per a Ramón García en el seu any fatídic: «Ha mort»

Ramon Garcia acaba de patir una pèrdua molt important

Ramón García és un dels rostres més coneguts de la televisió de les últimes dècades. I a més, aquest any no deixa de ser notícia, però no per res de bo. En concret, està patint diverses garrotades durant aquest 2021 i l'última s'ha produït aquesta mateixa setmana.

El que li ha passat és que ha perdut a la seva mare, María Luisa. Una mort que es produeix justament en l'aniversari de la mort del seu pare, Ramón.

Ramón García està destrossat per la mort de la seva mare

L'any 2016 va ser quan el presentador basc va iniciar un nou camí professional posant-se al capdavant d'un programa: 'En compañía'. En aquest, que s'emet a Castella-la Manxa, treballa des d'aleshores i el lidera amb Gloria Santoro. I precisament en ell, la seva companya ha donat a conèixer el revés que ha patit Ramón.

Així que, ahir, no va dubtar a començar el format exposant el perquè de la seva absència. Ho va fer d'aquesta manera: «Saben que per nosaltres formen part de la nostra família i, com a tal, els hi devem una explicació».

«Ahir no va estar amb nosaltres el nostre estimadíssim Ramón García i avui tampoc hi serà. Ha mort la seva mare, María Luisa, de 88 anys i ara mateix ell és lògicament a Bilbao. En aquest duel, en aquest moment, nosaltres, que som el seu equip, els seus companys i amics, volem enviar-li tot el nostre ànim».

A això va afegir: «I, per descomptat, donar-li el condol a ell i a la resta de la família. Ja saben que està sent un any complicat, però ell mai no falta al programa. No falta mai a la seva cita, però, evidentment, això és causa de força major».

Gloria, a més, va voler donar una dada significativa que deixa clar el dur de la situació del seu company: «Fa dos anys perdia al seu pare, ara la seva mare. Ha estat una cosa inesperada, així que volem compartir-ho amb vostès».

«Com els dic, perquè vostès formen part d'aquest programa i ho havien de conèixer i ser els primers a saber-ho. Li enviarem una forta abraçada i aquest aplaudiment al nostre estimadíssim Ramón per donar-li tota la força del món».

Unes paraules que segur van emocionar al presentador, que està vivint una garrotada que no esperava. Un revés que li causa un gran dolor, per l'amor que sentia cap a la dona que li ha donat la vida. Per això, tota la seva família, especialment les seves filles, ara es troben donar-li el suport més gran possible i l'afecte que necessita.

Tot i que, de moment, no han transcendit les causes de la mort de la dona, sí que se sap que serà acomiadada definitivament en les pròximes hores pels seus éssers estimats.

2021, un any nefast per a 'Ramontxu'

La mort de la seva mare és un nou cop per a Ramón durant aquest 2021. I diem nou perquè l'any està sent especialment difícil per a ell, ja que recordem que aquest estiu passat es va donar a conèixer que s'havia separat de la seva dona, Patricia Cerezo.

Després de 24 anys de matrimoni i dues filles en comú van decidir agafar camins separats, sorprenent a tothom. I és que s'havien convertit, si més no aparentment, en una de les parelles més sòlides del panorama social del nostre país.

Els motius de la ruptura no van transcendir mai, perquè ells han optat per la seva discreció habitual. Però, va quedar clar que no hi havia marxa enrere, ja que van decidir vendre la casa familiar i ràpidament van començar a viure en habitatges separats.

Foto familiar de Ramon Garcia
Ramón García s'ha separat recentment de Patricia Cerezo, amb qui té dues filles | GTRES