Primer pla de Ramón García.

Ramón García explica a la seva parella com ha perdut l'últim que tenia

Ramón García ha aconseguit girar full després de molt de temps

Ramón García és història de la televisió, fa molt de temps que treballa davant de les càmeres i el públic no deixa d'aplaudir el seu talent. El 2019 va conèixer la seva nova parella professional: la presentadora Gloria Santoro. Junts entretenen els espectadors de la televisió de Castella-la Manxa amb un programa anomenat En Compañía.

Ramón García, segons els espectadors del seu programa, té una amistat molt cordial amb la seva companya Gloria. És possible que ella sàpiga com ha estat el seu procés de divorci, malgrat que mai no revelarà cap secret compromès. El portal El Español ha publicat una notícia impactant: el presentador ha perdut l'última cosa que l'unia a la seva exdona.

Muntatge fotogràfic de Ramón García i Patrícia Cerezo.
Ramón García ha estat casat amb Patricia Cerezo | CatalunyaDiari

Ramón ha arribat a un acord per vendre el seu domicili familiar, un formidable habitatge situat a la zona més cara de Madrid. Aquest mitjà assegura que ha quedat «molt satisfet amb l'operació», malgrat que és complicat donar una xifra exacta. Ha estat més d'un any negociant fins que ha trobat el comprador perfecte, però la casa ja no és seva.

Ramón ja no té cap vincle amb la seva exdona Patricia Cerezo, que ha refet la seva vida sentimental i professional al costat d'un altre home. Segons ha sortit publicat, l'antic matrimoni gaudeix d'una gran connexió i entre ells no hi ha cap problema. L'únic inconvenient és que el líder de En Compañía no vol parlar del tema davant del públic.

García en té molts a la professió i no seria estrany que els hagi explicat com ha venut casa seva a Madrid. Segons El Español, després de divorciar-se de Patricia va comprar dos immobles més: un per a ell i un altre per a les seves dues filles. Aquesta dada no està confirmada perquè la família no vol fer negoci a la premsa del cor i prefereix estar al marge de tot.

Ramón García ha fet un negoci especial

Ramón és conscient que la notícia que ha sortit publicada jugarà en contra, ja que ara tothom vol saber-ne més. Seguint la informació aportada pel portal JALEOS, el seu habitatge de Madrid l'ha comprat algú que el coneix molt bé. Estem parlant del vostre advocat, que s'ha encarregat dels temes més importants del presentador.

Primer pla de Ramón García
Ramón García ha venut el seu domicili familiar | GTRES

Ramontxu, com se'l coneix popularment, estava desitjant tancar la venda perquè volia girar full i refer la seva vida. Gloria Santoro, la seva parella professional, li ha donat suport perquè és un home que deixa empremta allà on va. Un testimoni ha parlat a El Español i assegura que es troba millor que mai i que està feliç per haver-se desprès del domicili.

Segons una persona que el coneix bé, ara farà «la mateixa vida de sempre: tranquil·la, a la seva feina i sense fer declaracions ni entrevistes». Coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle i sap que el millor és ser prudent. La premsa no pot descobrir res fosc sobre el seu procés de divorci, però vol que certes dades es quedin a la intimitat.

Ramón García ja no té res de la seva exdona

Ramón sap que Patricia Cerezo ha muntat un negoci de comunicació i que vol esdevenir una empresària independent. Estava cansada de ser un personatge secundari, així que ha passat a l'acció i està decidida a canviar de vida. L'antic matrimoni ja no té res en comú i les dues parts han quedat satisfetes amb la venda de la casa familiar.

Diversos treballadors de la televisió de Castella-la Manxa han parlat amb la premsa i donen una altra versió. Suposadament, el presentador està alacaigut, tot i que fa grans esforços per dissimular davant de la seva companya Gloria. «S'ha de conèixer molt bé per adonar-te d'alguna cosa, és molt professional quan la càmera s'encén», asseguren a JALEOS.