Primer plano del personaje

Ramón García no aixeca el cap: la dona de la seva vida se'n va amb un altre

Ramón García va patir un cop molt dur amb la mort de la seva mare a primers de novembre

Ramón García no aixeca el cap després dels últims entrebancs que ha viscut, un d'ells la mort de la seva mare. Amb tot, la seva exdona, Patricia Cerezo, vol refer la seva vida i sembla que té una nova il·lusió després de separar-se del famós presentador de televisió.

Cerezo ha estat fotografiada acompanyada d'un nou amic. La revista 'Hola' revela que van anar a fer un beure plegats amb Genoveva Casanova, una de les seves millors amigues.

El presentador Ramon Garcia i Patricia Cerezo durant la premiere de la pel·lícula 'La Suite Nupcial' a Madrid el gener de 2020
Patricia Cerezo i Ramón García es van separar després de 24 anys casats | GTRES

Patricia Cerezo, exdona de Ramón García, té un nou «amic»

Es van reunir pel 45è aniversari de l'exparella de Cayetano Martínez de Irujo en una trobada que va tenir lloc el 30 d'octubre. Després de la cita, els dos van deixar l'actriu i se'n van anar amb altres amics i el germà de Patricia caminant pel centre de Madrid.

Segons la publicació, les trobades de Patricia amb aquest home, executiu en una gran empresa, no són una cosa fortuïta. Alhora, asseguren que és la nova il·lusió de l'exdona de Ramón García i també està solter.

Ramón García i Patricia Cerezo se separen després de 24 anys de matrimoni

Fa uns mesos, al juliol, va sortir a la llum que el presentador i la periodista posaven punt final a 24 anys de casats. Tenen dues filles en comú, Natalia i la Verónica, de 17 i 14 anys, respectivament. Ramón i Patricia es van conèixer als passadissos de TVE quan ell era el presentador estrella de la cadena i ella hostessa.

Després d'emprendre camins diferents, els dos mantenen una bona relació pel bé de les seves filles. Viuen molt a prop i, fins i tot, van posar junts per a la premsa rosa quan van publicar la seva separació.

El presentador va rebre un cop dur fa uns dies amb la mort de la seva mare María Luisa, que va morir a 88 anys. «Han mort els dos en dos anys, fent aquest programa. Per això sempre dic que signifiqueu molt per a mi, sou molt importants», confessava a 'En compañía'.

«Els meus companys són tan bona gent que han dit 'avui que torna Ramón, li posarem un tema que li agradi per començar. I començarem parlant de toros», deia el presentador.

Un moment difícil per a Ramón García després de la mort de la seva mare

Després d'uns dies d'absència al programa, el presentador basc tornava a posar-se al capdavant de 'En compañía' el dijous, 11 de novembre. La tornada al programa de l'autonòmica de Castella-La Manxa va ser molt emotiva per al periodista veterà.

Foto familiar de Ramon Garcia
Ramón García ha sabut que la seva exdona, Patricia Cerezo, té una nova il·lusió | GTRES

«Abans d'arrencar el programa d'avui, permeteu-me que us doni les gràcies per aquests dies. Pels sentiments de condol que m'han fet arribar per la mort de la meva mare. Els torno avui, que m'incorporo de nou al programa, amb tot el cor, amb tot l'afecte i tot el sentiment», va dir amb la veu entretallada.

El conegut presentador va agrair de manera especial les mostres d'afecte dels seus companys del programa. «Sempre els dic que són la meva segona família i han estat al peu del canó. Han mantingut el programa viu, que és el que més volia i és el més important», prosseguia.

«Així que, estimats companys, moltíssimes gràcies a tots per l'afecte. Per ajudar-me a mantenir-me dret en uns moments complicats. Però bé, això és la vida i cal tirar endavant», finalitzava el seu discurs emotiu.