Primer pla de Ramón García

Ramón García es trenca i confessa els dos drames que l'han deixat sol

Ramón García ha viscut un dolorós any 2021 que li ha minat moralment

Ramón García ha passat un dels pitjors anys de la seva vida. Després que es fes públic que Patricia Cerezo i ell s'havien separat, el presentador basc va dir adeu per sempre a María Luisa, la seva mare, que va morir al novembre amb 88 anys.

 

Pel que fa als seus pares i a la relació que té amb el Nadal, el presentador ha revelat un gran secret que no havia explicat mai.

Ara Ramón intenta oblidar aquest any tan dolent pensant en com l'acomiadarà presentant les Campanades amb Ibai Llanos. I és que l'streamer és tota una icona a les xarxes socials, més concretament a Twitch. Junts diran adeu a aquest any fatídic per al comunicador basc, que fa uns dies va compartir una reflexió sobre el Nadal molt reveladora.

El gran secret de Ramón García

Ramón García explicava a 'El País' un secret que ha impactat moltíssim els seus seguidors. Ha dit que les festes nadalenques, que tan importants són per a molta gent, per a ell no són tan especials per un fet que va viure quan era petit.

«Odio el Nadal. Els meus pares eren hostalers, i en aquestes dates sempre estaven treballant. Anàvem al revés que els altres. Això se'm va quedar enquistat», revelava el basc.

Patricia Cerezo i Ramón García en un photocall
Patricia Cerezo i Ramón García tes van separar fa uns mesos | GTRES

Sobre això, Ramón García recalca que el Nadal és molt emotiu per als nens, però que quan les persones es fan grans, tot canvia. «Els meus pares han mort en dos anys, ma mare el dos de novembre, i m'he divorciat», es lamentava.

La nit de Cap d'Any, el presentador s'ajuntarà amb Ibai Llanos per a acomiadar el 2021 i donar la benvinguda al 2022. Sens dubte, una experiència que suposarà un repte per a tots dos i que, de ben segur, competirà en audiència amb les cadenes generalistes.

Va ser Ramon qui va proposar a Ibai que presentessin les Campanades junts. «Havia sentit que ell era fan del Grand Prix, així que és un dels meus nens, igual que jo vaig ser un nen de Miliki. Així doncs, li vaig trucar, em va agafar el telèfon i tot ha anat rodat per a presentar-les junts. La connexió basca va funcionar. Tots dos som de Bilbao», confessa.

Ramón García segueix esperant una trucada que mai arriba

Tornant a la desgràcia familiar, Ramón està travessant un moment dur, ja que fa molt poc temps que va perdre la mare. Sobre aquest tema, diu que espera que el 2022 sigui més benèvol amb ell que el 2021.

Ramón García somrient
Ramón García pensa molt en la seva mare | Europa Press
 

«Cada dia, encara espero la trucada de la meva mare a les nou del vespre per a saber com m'ha anat el dia. I, amb la pandèmia, fa dos anys que no tinc vacances, no he faltat ni un sol dia a la feina. Ha sigut dur», sentencia.

«Veure la mirada d'aquestes persones és el premi més gran de la meva vida»

En el dia a dia professional, Ramón García continua presentant 'En compañía', un programa que ajuda els que més sols estan a la vida.

«El pitjor és estar sol. És gent que s'ha quedat viuda, gent de qui els fills han marxat de casa, gent jubilada sense un entorn on socialitzar-se. Si els metges li diuen que vostè el que té és solitud, vagi a veure el Ramón», confessa.

«Quan troben algú, venen més guapos, més sans, més alegres. Alguns que abans prenien pastilles per a la depressió, deixen de prendre-les. Potser soc el presentador que més programes d'entreteniment ha fet a Espanya, però veure la mirada d'aquestes persones és el premi més gran de la meva vida», conclou el basc.