Ramon Pellicer es queixa en directe a TV3 de la decisió de la Junta Electoral

Fins ara a la cadena parlaven de «consellers cessats» o «govern destituït», uns termes que han d'acatar
Imatge del presentador, Ramon Pellicer | TV3

 

Ramon Pellicer, actual director de l'espai d'informatius de la cadena pública catalana TV3, va denunciar en directe aquest passat cap de setmana la prohibició de la Junta Electoral: «han de deixar el terme de presos polítics i deixar de parlar dels independentistes detinguts com si fossin encara president o consellers. Fins ara a la cadena parlaven de «consellers cessats» o «govern destituït», uns termes que han d'acatar.

Així doncs els espectadors van poder veure com l'exmarit de Júlia Otero va denunciar la «ingerència» de la junta i que «condiciona el discurs informatiu dels mitjans públics catalans». Segons el mitjà Periodista digital, l'exparella de la gallega —que va passar molt temps sent una de les cares de la televisió pública catalana i ara és el flagell d'alguns independentistes— mostra el seu desacord pel que fa al seu paper com a presentador.

 

D'aquesta manera, Pellicer ha tornat a estar el centre de totes les mirades quan va mostrar la seva queixa davant d'aquesta decisió. Molts recordaran al català no només per estar casat amb la gallega des del 1987 al 1993 i tenir junts una filla, Candela, sinó per la seva aparició a TVE presentant els Informatius que dirigia María Antonia Iglesias a l'últim govern de Felipe González.

Coincidint amb el canvi de poder al govern espanyol amb el PP al capdavant, va passar a la cadena catalana de TV3, on ha estat una de les cares visibles al capdavant de l'espai televisiu.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris