Ramon Pellicer es fa viral gràcies a un vídeo amb la seva filla

El vídeo acumula milers de reproduccions en poques hores

Ramon Pellicer al Telenotícies de TV3
Ramon Pellicer es fa viral en un vídeo de Tik Tok de la seva filla Martina | TV3

Tik Tok és l'app de moda entre els més joves, i cada cop més també entre els adults després del seu èxit. Una 'app' ràpida que fomenta la creativitat dels seus usuaris amb vídeos que acostumen a acumular moltes visites, i que fins i tot els famosos ja se n'han fet ressò i s'han creat comptes propis en aquesta app. 

En Ramon Pellicer, presentador del Telenotícies de TV3, s'ha convertit en la nova estrella de l'àmbit mediàtic català en aquesta app, però no per tenir un compte propi, sinó gràcies a la seva filla Martina i al vídeo que ha publicat, que ha reunit en poques hores més de 70.000 reproduccions.

La Martina gasta una broma al seu pare

En el vídeo, el presentador apareix dret mentre la seva filla li mesura primer el cap, després el cap junt amb el tors i acaba mesurant des del cap fins a la cama. En un moment determinat, però, la seva filla deixa anar la cinta mètrica, de manera que colpeja a l'entrecuix del presentador, que no pot evitar mirar la seva filla amb una cara d'allò més expressiva. 

Les imatges s'han fet virals gràcies a la popularitat de la Martina, la seva filla gran, a l'aplicació mòbil. Acumula més de 13.000 seguidors que veuen els vídeos que publica gairebé cada dia, normalment ballant o fent alguna broma, com en aquest cas. 

L'èxit del vídeo, qui sap, podria arribar a convertir en Ramon Pellicer en un nou 'influencer', o animar-lo a crear-se un perfil propi. Si més no, de ben segur que participarà en més vídeos de la seva filla, encara que només sigui per passar una bona estona amb ella. 


Comentaris

envia el comentari