La raó per la qual Ana Rosa Quintana ha marxat del seu programa en directe

La presentadora ha decidit marxar un cap de setmana per desconnectar, però es rumoreja que està evitant les crítiques per part de cares conegudes de Telecinco

Aquest dijous, 13 de maig, Ana Rosa Quintana ha iniciat 'El Programa de Ana Rosa' a les nou del matí amb el seu monòleg habitual sobre les notícies d'actualitat. Fins a mig matí tot ha funcionat amb normalitat, però Ana Rosa ens ha sorprès quan ha decidit desaparèixer.


L'absència d'Ana Rosa ha coincidit amb l'inici de 'Club social', secció en què els tertulians i periodistes es converteixen en especialistes del món del cor. És cert que Ana Rosa Quintana no es mostra gaire activa en aquesta part del programa, però ha resultat molt estrany que hagi desaparegut sense donar explicacions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Amb tot això, Joaquín Prat i Patricia Pardo han estat els encarregats de tancar el programa d'aquest dijous. Els teleespectadors s'han preocupat per l'absència d'Ana Rosa i han decidit manifestar-se a les xarxes socials. Tot i això, més tard s'ha confirmat que la presentadora ha deixat el plató per fer una escapada de cap de setmana.

Segons ha informat 'Formulatv.com', Ana Rosa necessita desconnectar i, per aquest motiu, serà substituïda per Ana Terradillos, Patricia Pardo i Joaquín Prat, que seran els encarregats de conduir el programa duran la seva absència.

Els rumors de les xarxes socials

Ara bé, a les xarxes socials s'ha generat tota classe de rumors sobre la seva absència. Molts dels espectadors que estan seguint la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', han acusat Ana Rosa de no voler formar part de la secció del programa en què es parla sobre Rocío Carrasco. És més, cal recordar que Ana Rosa ha assegurat en més d'una ocasió que no està seguint la docusèrie. No obstant això, també ha reconegut que veu els resums per poder opinar. 

Així doncs, hi ha teleespectadors que asseguren que Ana Rosa ha volgut absentar-se perquè ha rebut crítiques per part de dues cares conegudes en el món de la comunicació. 

D'una banda, Ana Bernal-Triviño, experta en comunicació de violència de gènere, ha llançat un missatge que podria anar dirigit a la presentadora: «No es pot opinar sense veure el documental. Això és de primer de periodisme. I no es pot opinar sense fer cas als informes psicotècnics. Si partim d'aquesta base, en què no veiem el documental ni llegim els informes, contaminem el debat». D'altra banda, Carlota Corredera ha criticat el fet que «grans comunicadors» de la cadena no han deixat de «tacar» el missatge de Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari