Jorge Javier Vázquez a carcajadas en el plató de Supervivientes

La 'jugada' de Jorge Javier que ha esborrat Paz Padilla i Carlota Corredera de la TV

Fa setmanes que les presentadores no es deixen veure al programa de Telecinco

Els espectadors de 'Sálvame' fa dies que es pregunten pel parador de Carlota Corredera i Paz Padilla, perquè les dues porten més de mig mes sense presentar cap de les edicions del programa de les tardes, recaient tots els lliuraments sobre Jorge Javier Vázquez i els mateixos col·laboradors del programa, que exerceixen puntualment com a conductors quan el català s'ha d'absentar per compromisos personals o bé, per a conciliar els seus compromisos professionals.

Per què no apareixen Paz Padilla i Carlota Corredera com a presentadores?

En les xarxes no es parla d'una altra cosa i tothom vol saber per què les comunicadores ja no trepitgen el plató del programa. Encara que de moment ni el programa ni les pròpies interessades s'han pronunciat sobre aquest tema, hi ha espectadors que creuen saber el veritable motiu i que a més, estaria molt relacionada amb Jorge Javier Vázquez i el seu volum de treball dins de la pantalla petita.

El contracte del presentador podria recollir una clàusula en la qual s'indicaria que solament pot ser substituït per alguna de les seves substitutes si ell es troba compaginant la seva tasca en 'Sálvame' amb altres programes de la cadena que estigui conduint en aquest moment com per exemple 'La casa fuerte' o 'Supervivientes' i certament, des que Jorge Javier presenta cada tarda no apareix cap de les seves dues companyes.

La data de tornada de Paz Padilla i Carlota Corredera

Telecinco ha començat a emetre ja les promocions de la tornada de 'La casa fuerte', el 'reality' que en aquesta ocasió estarà presentada pel mateix Vázquez, acompanyat de Sandra Barneda i Lara Álvarez. Serà llavors quan el català es posi al capdavant de les gales setmanals i llavors doni peu al fet que puguin tornar Padilla i Corredera a les tardes de la cadena. La presència d'aquestes podria dependre del nombre de gales setmanals que s'encarreguin a la productora.