Sálvame ha rebut crítiques pel tractament del cas Wanninkhof

«Vaig patir un ictus»: La raó per la qual no vas veure més una presentadora de 'Sálvame'

Una cara molt coneguda de 'Sálvame' ha sorprès explicant el greu problema de salut que va patir

'Sálvame' fa més d'una dècada que està en antena, raó per la qual han passat una infinitat de col·laboradors i presentadors. Alguns d'aquests continuen treballant al programa, però d'altres se n'han anat un dia per l'altre.

Precisament entre els que van desaparèixer del format de manera inesperada hi ha una famosa, que ara ha revelat una cosa important. Ha explicat el greu problema de salut que va viure mentre hi treballava, un ictus, i el perquè de la seva marxa. Ens referim a Adriana Abenia.

Adriana Abenia explica que va patir un ictus per la feina a 'Sálvame'

Adriana Abenia ha estat una de les reporteres més intrèpides i divertides que ha tingut l'espai de Telecinco al llarg de la seva història. Es va fer molt popular i va aconseguir, entre altres coses, el 'favor' de l'actual reina Letícia. Sí, perquè la princesa no dubtava a saludar-la i a tenir-hi gestos de complicitat.

Imatge de l'expresentadora de Sálvame, Adriana Abenia
Adriana Abenia ha fet una confessió que ha deixat bocabadat al públic | INSTAGRAM

No obstant això, la saragossana va deixar de ser al programa d'un dia per l'altre, i la versió que es va donar en aquell moment de la seva marxa va ser un desacord econòmic. Però, ara, s'ha sincerat amb el públic.

Concretament, Abenia ha anat a l'espai 'Sexual Revolution' de 8tv, presentat per Ares Teixidó, i ho ha explicat tot. Allà, ha revelat que hi va haver ocasions en què ho va passar malament a 'Sálvame' i això li va guanyar serioses complicacions. Així, ha explicat: «Jo vaig començar a acusar al final problemes de salut, ja que portava un ritme vertiginós i la productora no va saber cuidar-me prou».

«Quan això passa has de parar i el detonant va ser un dia que estava cobrint un acte real i el poble se'm va tirar a sobre. Va ser a Medina del Campo i Casa Reial va haver de ficar-me al celler d'un bar fins que vaig poder sortir. És veritat que ells em protegien a molts actes», va confessar.

«A mi em va donar una crisi d'ansietat molt gran. Tant és així que l'endemà, això no ho he explicat mai, em va donar un ictus. És veritat que no em va deixar cap seqüela, però va ser un avís», ha dit Adriana Abenia.

De la mateixa manera, ha afegit que el seu llavors xicot i actualment el seu marit ho va deixar tot a Saragossa i se'n va anar a viure amb ella a Madrid.

Adriana Abenia revela com va ser la seva marxa del programa

Aquesta revelació ha deixat bocabadada tant a Ares com els seus col·laboradors, que no han sigut capaços d'articular cap paraula. Per la seva banda, Adriana Abenia ha continuat dient: «No ho vaig explicar mai i crec que ho hauria d'haver fet. Quan acabo a 'Sálvame' recordo citar-me amb Paolo Vasile al despatx i en cap moment li vaig dir la veritat».

De manera inesperada ha apuntat: «Realment a mi 'La Fábrica de la Tele' em va fer fora de 'Sálvame'. No és que jo en cap moment digués que s'acabés el programa. Tinc una magnífica relació amb ells, però crec que és molt important escoltar el teu cos».

En aquest punt ha manifestat: «Res és prou important i si la gent no et cuida, ho has de fer tu per tu».

A col·lació, parlant de l'ictus que va patir, igual que Jorge Javier, i del perquè no ho va explicar ha dit: «Llavors no vaig reconèixer què m'havia passat. Vaig pensar que era mostrar fragilitat en un instant en què jo acabava de començar a la tele. Vaig pensar que ningú voldria contractar algú a qui li havia passat això».

Per finalitzar el programa a 8tv, Teixidó li va donar les gràcies per sincerar-se i mostrar la seva vulnerabilitat. I davant d'això va exposar: «Mostrar-se vulnerable no és ser fràgil, que és el que pensava fa anys».