Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes

Raquel Bollo rebutja tornar a 'Sálvame' tot i la insistència dels directors

La col·laboradora es troba allunyada del món de la televisió

Hi ha col·laboradors de 'Sálvame' que han protagonitzat nombroses anades i vingudes dins del seu lloc de treball per desavinences amb la resta de companys o bé, per no estar d'acord amb els continguts que es tractaven en el programa dels quals en moltes ocasions n'eren protagonistes.

Raquel Bollo ha estat pràcticament el mateix temps dins del programa de tardes, que fora. En un primer moment la col·laboradora interessava molt al programa pel seu vincle familiar amb Isabel Pantoja, encara que en els últims temps, les seves pròpies vivències la van convertir en motiu de reclam dels continguts del format.

La col·laboradora ha passat moments molt delicats al programa, ja que ha hagut de veure com s'anunciava l'embaràs de la seva filla en directe, així com suportar que es donessin dades personals de la seva actual parella o com se li donava veu a Aguasantas, exnòvia del seu fill Manuel. Aquests factors han debilitat al llarg del temps la relació de la tertuliana amb el seu programa, tot i que sempre ha acabat tornant.

Aquesta mateixa tarda, Kiko Hernández es recordava de la seva companya en veure-la en un vídeo acompanyada d'Alejandra Rubio, la filla de Terelu. Preguntava en mode irònic a la resta de companys si sabien quan tornaria Raquel Bollo  i les respostes que rebia eren diverses. Belén Esteban, qui ha tingut diferents altercats en els últims programes i sap què és això, afegia que ara mateix Bollo era molt feliç amb la seva neta, anomenada Jimena.

Laura Fa apunta a poc interès del programa per la col·laboradora

Laura Fa apuntava una altra línia que no s'estava valorant. Potser l'absència de la col·laboradora es deu al fet que el mateix programa no està interessat en ella, i per això no l'està citant per acudir a les diferents emissions del format, potser influenciats pels problemes que van patir amb la col·laboradora en el passat.

Per la seva banda, Kiko Hernández  afegia que el programa sí que va contactar amb ella  en seu moment, però no va rebre una resposta positiva per part de la col·laboradora, que s'ha mostrat reticent a tornar al seu lloc de treball.