Fotomuntatge de Raquel Adán i un plató de Telecinco

Raquel, la cara que et sona de Telecinco i que ara fa cinema per a adults

Raquel Adán va ser una cara força coneguda a Telecinco, però es va allunyar de la cadena per a canviar de feina

 Raquel Adán, natural de Tenerife, va començar a treballar als mitjans de comunicació gràcies a la vinculació que tenia amb Telecinco. Durant la primera dècada dels 2000 va participar a 'Mujeres y hombres y viceversa', un famós programa de cites que presentava Emma García. De fet, va ser ella la primera persona que li va donar una oportunitat a la televisió.

La canària va intentar conquerir Isaac Díaz, un jove malagueny que en aquell temps era el tronista de 'Mujeres y hombres y viceversa'. Recordem que el programa consistia a organitzar cites entre els participants per a donar lloc a històries d'amor, que en moltes ocasions traspassaven la petita pantalla. Tot i això, aquesta parella va durar els dies comptats, perquè Isaac es va enamorar d'una altra cara de Telecinco.

Imatge de Raquel Adán posant
Raquel Adán va tenir molt de protagonisme a Telecinco | Instagram

El noi va decidir deixar la televisió, atreviment que va posar fi a la carrera mediàtica de Raquel. La jove va intentar seguir treballant als mitjans, però no hi havia cap programa que volgués comptar amb ella. Tot i això, de seguida va descobrir que tenia un talent ocult que també li podria donar molta feina.

L'expretendent de 'Mujeres y hombres y viceversa' va signar un contracte per a fer d'actriu en pel·lícules per a adults. Segons ha sortit publicat, l'èxit no va trigar a arribar-li, perquè de seguida es va convertir en l'estrella de FaKings, una productora que es dedica a crear aquest tipus de contingut. Va gravar un total d'onze vídeos, i els experts en el tema asseguraven que arribaria molt lluny.

Raquel Adán ha desaparegut de Telecinco

Raquel no és l'única famosa de Telecinco que s'ha acabat dedicant al cinema per a adults, però sí que és de les poques que no ha tornat a la cadena. Va decidir reconduir la seva carrera professional i ja no necessita l'ajuda de la petita pantalla. El seu primer vídeo íntim es va rodar el 2015, i els responsables van descobrir que tenia molt de potencial.

Adán va concedir una entrevista per a deixar clar que estava encantada amb la nova feina. Quan es va endinsar a la indústria del cinema per a adults, tenia 25 anys, i assegurava que estava molt orgullosa d'haver descobert el seu gran talent. Per a cridar l'atenció, va fer unes declaracions força polèmiques, com, per exemple, que va tenir la primera relació sexual amb 13 anys.

La jove no s'imaginava que tindria tant d'èxit, i al cap de poc temps es va convertir en una de les actrius d'aquest gènere més famoses a nivell nacional. Ja no volia tornar a la televisió, perquè havia descobert que era més feliç fent altres coses. Molts mitjans es van fer ressò d'aquest canvi de rumb professional, tot i que, actualment, pocs se'n recorden.

Imatge de First Dates de Raquel Adán
Raquel Adán va intentar trobar l'amor a la televisió | 'First Dates'

L'última vegada que va aparèixer a la petita pantalla va ser per a participar a 'First Dates', programa que presenta Carlos Sobera a Cuatro, on va ser bastant discreta i no va cridar l'atenció de cap periodista.