IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una famosa, obligada a demanar feina a 'Sálvame' per arribar a final de mes

Després de la seva participació a 'Supervivientes', no travessa un bon moment econòmic

Raquel Mosquera en una imatge d'arxiu al plató de 'Sálvame Deluxe'
Raquel Mosquera ha vist desplomar-se els seus ingressos per culpa del coronavirus | TELECINCO

El coronavirus no està sent un problema només per a la classe mitjana de la societat. Els famosos del nostre país estan veient com els seus ingressos es desplomen a mesura que passen els dies per la falta d'activitat que estan notant els seus negocis diversos. Per sort, molts d'ells tenen un pla B al qual es poden adherir quan les coses no van bé.

Ens referim a la possibilitat d'explicar els seus problemes a les portades de les revistes i als platós de televisió. De fet, molts d'ells han pogut sortir de situacions molt complicades, gràcies a les injeccions econòmiques que han guanyat amb les exclusives.

Raquel Mosquera, a 'Sálvame' per respirar econòmicament

Fa uns dies vam veure com la famosa perruquera Raquel Mosquera va acudir al plató de 'Sálvame' per comentar l'actualitat de 'Supervivientes', concurs que ella coneix bé, ja que va participar en una de les seves edicions. Però sorprenentment les seves aparicions al plató del programa s'han anat repetint amb freqüència en els últims dies i el motiu podria ser bàsicament econòmic.

Està arruïnada per culpa del coronavirus

Mosquera ha explicat que tant ella, com el seu marit Isi, són autònoms i han hagut d'abaixar la persiana dels seus negocis. Com és sabut, ella regenta una perruqueria i una botiga de roba en línia, que ha hagut de tancar, de la mateixa manera que el restaurant del seu marit, que ha hagut de penjar el cartell de tancat fins que acabi l'estat d'alarma.

La perruquera ha admès que aquesta situació ha afectat excessivament la seva butxaca, i que gràcies a la televisió està aconseguint portar de la millor manera una situació força complicada.


Comentaris

envia el comentari