Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Baixen les temperatures amb vent en alguns punts i sol arreu dimarts

ÚLTIMA HORA

Mor un menor atropellat en una zona urbana a Osona

Raquel Mosquera, gran absent a la gala de 'Supervivientes' per problemes de salut

La concursant va patir un important desgast físic durant l'última prova del programa
Raquel Mosquera no ha pogut assistir a la gala de 'Supervivientes'  | Telecinco

 

La gran absent de l'última gala en directe de 'Supervivientes' ha estat la polèmica Raquel Mosquera. La perruquera no va poder assistir a l'entrega del premi 'amic invisible', aixecant curiositat i preocupació entre els familiars i l'audiència, que no entenien què havia passat amb la concursant. 

 

Davant de la visible preocupació, Lara Álvarez va sentir la necessitat de tranquil·litzar tothom, i va explicar els motius de l'absència. En concret, la presentadora es va limitar a assenyalar que Mosquera va tenir alguns problemes de salut per l'esforç físic que va haver de fer en el programa, i va necessitar atenció mèdica. 

 

Tot i això, Álvarez ha insistit que la perruquera es troba ara en bon estat, en mans dels especialistes mèdics de 'Supervivientes 2018'. A més, la presentadora es va mostrar confiada que Mosquera tornaria davant les càmeres com més aviat pugui, tot i que durant el programa li va resultar impossible. 

 

Raquel Mosquera, completament esgotada

Tot i les explicacions de Lara, els familiars no es van quedar de tot tranquils, i van insistir a preguntar què havia passat exactament. La presentadora va detallar llavors que, durant l'última prova en què van participar els concursants, que tenia com a premi un esmorzar, Raquel va sol·licitar atenció mèdica per l'excessiu esgotament. 

 

 

Raquel Mosquera, amb els seus companys de 'Supervivientes' | Telecinco

 

Una notícia que no ens hauria de sorprendre, ja que la polèmica concursant es va prendre molt seriosament el programa des del principi. I tot i que no va fer-se amb la victòria a la prova mencionada, Mosqueda va emportar-se les ovacions del públic i dels seus companys, que van apreciar les ganes i el seu esforç. 

Mosquera, víctima del trastorn bipolar

Cal dir que als seus 48 anys i a les limitacions del seu físic, la perruquera s'ha vist obligada a sumar un tercer hàndicap al seu pas per 'Supervivientes'. La concursant pateix un greu problema psicològic, un trastorn de bipolaritat, que fa que tingui canvis d'estat molt inusuals en una persona. 

 

Entre les adversitats del problema, podem trobar també episodis maníacs, que es poden caracteritzar per un sentiment d'excessiva felicitat, i també episodis depressius, que reflecteixen una sensació de gran tristesa i falta d'ànim.