IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Raquel Mosquera es queda tota la pesca de Logan a 'Supervivientes'

La perruquera podia robar tot el menjar a un dels seus companys per haver guanyat una prova

Raquel Mosquera se queda con toda la pesca de Logan
Raquel Mosquera es queda amb la pesca de Logan | Telecinco

 

Raquel Mosquera ha sigut la protagonista d'un dels moments més divertits de 'Supervivientes'. La famosa perruquera ha aprofitat la troballa d'un amulet que concedia privilegis especials per robar tot el menjar a Logan, amb qui està clarament enfrontada, de la mateixa forma que amb Sergio.

«Amb el menjar no es juga», li deia un Logan que no acceptava gens bé l'acció de Mosquera. I és que, després de tots els seus esforços per pescar ni més ni menys que vuit peixos durant la jornada, Raquel els hi robava. Per la seva banda, ella li recordava que es troben a 'Supervivientes' i que les coses al reality són així.

Els concursants contra Logan i Sergio

Tot el conflicte que ha acabat desembocant en aquest robatori, es va iniciar ja fa un temps, i no només entre Raquel Mosquera i Logan, sinó que més gent es veia implicada. Raquel, Sofía Suescun i Francisco contra Sergio i Logan, aquests són els bàndols.

Logan i Sergio, fa un temps, van decidir que no compartirien més els peixos que pesquessin amb la resta de companys, tot perquè es van adonar que les seves capacitats en aquest àmbit són millors que la de la resta de participants i no volien que se n'aprofitessin. Sofía Suescun, Francisco i Raquel Mosquera es mostraven llavors molt indignats amb la decisió, tot i que no els feien canviar d'opinió.

Aquesta última prova de 'Supervivientes' ha donat l'oportunitat perfecta a Raquel Mosquera per prendre's la justícia per la seva mà. Es demanava que trobessin uns amulets que els donarien algun benefici. Raquel Mosquera ho va aconseguir i se li va donar l'opció de robar tot el menjar a un dels seus companys, i així ho va fer. En aquest sentit, Logan ha estat la víctima ideal.

Raquel Mosquera regala un peix a Logan

Raquel Mosquera explicando que se había recuperado del bajón de tensión
Raquel Mosquera a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Tot i aquesta petita maldat de la perruquera, Mosquera deixava ben clar que per ella no hi ha rancor que valgui i ho demostrava fent un sorprenent regal a Logan. Al prendre la decisió de robar el menjar del seu company, rapidament explicava: «li regalaré un peix petit a Logan». A més, feia una reflexió sent conscient que l'acte que anava a fer es podria veure com a estrany.

Afirmava que ho feia arriscant-se a què li diguessin «tonta», ja que deia: «ells no ens han regalat mai res i han estat menjant al nostre costat a l'illa». I així era, Sofía Suescun li demanava a Raquel que no entregués cap peix a Logan, però ella lluny de fer-li cas assegurava que volia tenir un «detall». «En sento millor» deia la perruquera justificant la seva decisió.


Comentaris

envia el comentari