IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Raquel Mosquera rep la visita sorpresa del seu marit a 'Supervivientes'

La concursant, visiblement emocionada, no va para d'abraçar i etonejar la seva parella

Isi, el marido de Raquel Mosquera, visita por sorpresa 'Supervivientes'
Isi, el marit de Raquel Mosquera, visita per sorpresa 'Supervivientes' | Telecinco

 

Raquel Mosquera ha estat la protagonista d'una prova especial a 'Supervivientes'. La perruquera, amb els ulls embenats, havia d'identificar als seus companys només tocant-los el cap. «Estic morta de nervis», admetia la concursant.

  

  

Per poder realitzar la prova correctament, comptava amb l'ajuda des del plató de Telecinco de la seva germana Mari, que li anava donant consells en directe. No obstant això, la realitat és que tot era un muntatge per donar-li una sorpresa, ja que poc podia imaginar que entre aquelles persones a qui li estava tocant el cap estaria Isi, el seu marit.

El marit de Raquel Mosquera visita Hondures

De cop i volta, Raquel Mosquera va tocar un cap que no li semblava de cap concursant i li sonava bastant familiar: «És el meu marit?». De mica en mica, la perruquera va començar a reconèixer els seus trets característics i des del plató li van demanar que es tragués la bena que portava als ulls, moment en què es va deslligar l'eufòria.
 

Momento en el que Raquel Mosquera se encuentra con Isi
Moment del retrobament de Raquel Mosquera amb Isi | Telecinco

 

Raquel Mosquera es va estirar a sobre d'ell, que estava enterrat a la sorra, i el va començar a abraçar i petonejar. La concursant de 'Supervivientes' no podia creure la sorpresa que havia rebut i, visiblement feliç, va començar a plorar de l'emoció.

Isi va es va poder desenterrar per poder tenir major llibertat de moviment i poder abraçar també la seva dona. Mentrestant, al plató es van poder veure entre els convidats somriures i llàgrimes davant l'emocionant moment que estaven veient.

Una estona de tranquil·litat per els dos

Isi, que té un important físic, va començar a deixar veure els seus músculs entre la sorra. En aquell moment, Raquel Mosquera no va poder contenir-se i va exclamar: «Quin noi més bo m'acabo de trobar!», generant les rialles entre tots els membres del programa.

Entre petons i abraçades, la perruquera no parava de dir-li a la seva parella que estava molt «guapo» i s'acomiadava dels seus companys demanant-los una mica d'intimitat: «Adéu!». Conscients de la situació, des de la direcció del programa van decidir deixar als enamorats que tinguessin una estona de tranquil·litat perquè poguessin parlar els dos sols.


«T'estimo moltíssim i estic molt enamorada», insistia Mosquera, reconeixent que «us he trobat a faltar». Tot i això, reconeixia que «lluitaré, com tu saps i com jo sé» per així arribar a la gran «final» i aconseguir guanyar el programa.


Comentaris

envia el comentari