Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.

Raquel Mosquera enfonsa Rocío Carrasco i revela les seves intencions reals

Les dones més importants de la vida de Pedro Carrasco s'han tornat a enfrontar públicament

Rocío Carrasco no s'ha mossegat la llengua a l'hora de parlar sobre la seva família a l'especial 'Montealto'. Una de les  principals perjudicades és Raquel Mosquera, que havia estat dona del seu pare.

La protagonista es va emocionar parlant dels records que conservava de Pedro Carrasco. De fet, va donar a entendre que per mala sort ella no es va quedar amb res que la relacionés amb el boxejador.

«No sabia que tenia res seu. Aquestes medalles se n'aniran a casa meva, que ja n'hi ha prou d'aquest color», assegurava després de descobrir els objectes preuats del seu pare.

«Ella ja no és la vídua del meu pare, oi?», comentava en referència a la perruquera. «Perquè ara està casada... Bé, no ho sé. No m'han donat res, només tinc el que tenia la meva mare. Les coses no són com s'han explicat», afegia.

Muntatge fotogràfic de Raquel Mosquera i Pedro Carrasco.
Raquel Mosquera ha defensat el seu amor per Pedro Carrasco. | CatalunyaDiari 

«Ni trofeus, cap cinturó... M'encantaria poder contestar-te, però no puc fer-ho ara mateix, el fet és que no tinc res. Els té la qui va ser la seva vídua. Jo el que sé és que no ho tinc i que el meu pare no es va desfer de les seves coses», acusava Mosquera.

Unes paraules davant les quals Raquel no es va quedar callada. «Jo vaig preferir quedar-me amb els objectes sentimentals i vaig renunciar a la part econòmica», sentenciava demolidora.

«En el repartiment hi havia els diferents béns i també tots els seus trofeus, els seus estris... Jo em vaig quedar amb tots els seus trofeus i premis», explicava la perruquera i ara també col·laboradora de 'Viva la vida'.

Raquel Mosquera durant la inauguració del seu bar 'Mosquera' a Madrid.
Raquel Mosquera ha enviat un missatge a Rocío Carrasco. | GTRES 

«Ara no hi estic d'acord, però vaig signar i és el que em toca. Vosaltres creieu que tenint qui té al costat no signaria alguna cosa que li convenia?», llançava una pregunta a l'aire.

«Seré la vídua del gran Pedro Carrasco tota la vida fins al dia que em mori. A qui no li agradi, que s'hi posi fulles», sentenciava.

Raquel Mosquera respon a Rocío Carrasco amb una gran indirecta

«Quan el meu marit va morir no hi havia testament. Legalment, s'estableix què és per a cadascuna. Estava molt afectada i no vaig portar ni advocat», assegurava Mosquera.

A més, quant als trofeus, apuntava que Rociíto no els va donar importància. «Si no té cap trofeu és perquè no va posar gens d'interès a tenir-los», va afegir.

Raquel Mosquera també confessava que es va sentir desemparada després de la mort del seu marit, però també va poder trobar bona gent que l'ajudés.

Pla general de Rocío Carrasco lluint un nou canvi d'imatge
Rocío Carrasco va carregar amb duresa contra Raquel Mosquera. | Telecinco 

«Em van recomanar un bon advocat. Ell va fer unes trucades, va parlar clar i va dir que l'acord era de riure».

Alguns apuntaven també que «Rocío tenia una persona al costat que l'assessorava perquè es beneficiés de l'herència». Mentre que, per part seva, Mosquera no comptava amb ningú que l'assessorés i «no tenia el cap per pensar».

«Ell va estimar molt una persona, que amb els anys quan va créixer, suposadament, no va fer el mateix. De fet, a aquesta persona va dedicar molt de temps, atenció, educació i afecte. I la va trobar a faltar moltes vegades», carregava contra Rocío.

Quant a l'homenatge que Rociíto ha preparat en honor a la seva mare, Mosquera apuntava que ella havia rendit el seu propi homenatge a Pedro Carrasco.

«Li vaig fer un museu a casa meva, on els veig cada dia, al costat del seu retrat i el dels pares. Com a ell li agradaria. Per mi és el millor homenatge que li puc fer».

La perruquera no dubtava de recordar una de les boniques frases que li dedicava el boxejador. «T'he d'estimar, fins després de la mort, que més enllà també s'estima».

«I així el sento jo, cada dia de la meva vida. Tinc la consciència molt tranquil·la, perquè tot el meu amor, el meu afecte i la meva atenció l'hi vaig demostrar en vida».