Raquel Sánchez Silva en la presentació de la nova temporada de 'Maestros de la costura'

Sorpresa a les xarxes pels braços musculats de Raquel Sánchez Silva

La presentadora ha seguit un entrenament intensiu proposat per la revista ‘Women’s Health’

Raquel Sánchez Silva està al capdavant de la tercera temporada de ‘Maestros de la costura’, el programa sobre disseny i moda de TVE. Aquest dilluns s’ha pogut veure la segona gala on s’han dut a terme diverses accions, saltant-se les normes i fent trampa, que han provocat que el programa penalitzés els seus concursants. Tanmateix, això no és el més sorprenent que va passar, ja que un detall de la presentadora ha cridat molt l’atenció  a les xarxes socials.

L'entrenament intensiu de Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva  llueix uns músculs ben definits i un contorn de braços extremadament definits, detall que genera crítiques entre alguns dels seus seguidors. És ben conegut que Raquel és una gran amant de l’esport i de la vida sana, a més de gaudir practicant esports de risc i se la pot veure entrenant, ja que, tal com ha explicat ella mateixa, ha seguit un entrenament intensiu com a repte de la revista ‘Women’s Health’, en el qual ha fet «quatre dies a la setmana de zumba i senderisme i tenis durant els caps de setmana».

Però la presentadora no només té els braços molt musculats, sinó que Raquel Sánchez Silva té tot el cos definit i musculat, com es poden veure a les fotografies que ella mateixa ha compartit a les xarxes i on es pot comprovar que els seus abdominals i les seves cames també s’han tonificat  gràcies a l’entreteniment intensiu que ha dut a terme en les darreres setmanes.

També et pot interessar...