Raquel Sánchez Silva, molt il·lusionada amb la nova edició de 'Maestros de la costura'

El programa de moda de TVE a punt d'estrenar la seva tercera edició

Raquel Sánchez Silva en la presentació de la nova temporada de 'Maestros de la costura'
Raquel Sánchez Silva torna a presentar 'Maestros de la costura' | Catalunya Diari

No queda res perquè comenci una nova edició d'un dels programes estrella de TVE: 'Maestros de la costura'. El programa presentat per Raquel Sánchez es centrarà en aquesta ocasió en la moda sostenible, i el càsting fet per la productora Shine Ibèria promet una nova dosi d'emoció i riures als fans del format. 

La mateixa presentadora ha confirmat a '20minutos' que enguany els aspirants arriben amb molta millor formació que en anteriors edicions. «Hi ha una transformació de l'aprenent, amb un perfil molt més preparat. L'espectador veurà creacions enlluernadores», afirmava. 

Sánchez Silva afronta molt entusiasmada aquesta nova edició del programa que l'ha ofert la possibilitat de tornar a la primera línia televisiva. En els darrers ha compartit diverses imatges al seu Instagram on es mostra encantada amb els seus companys. «Som amics, ens estimem de veritat», explicava a l'entrevista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@maestroscostura

Una publicación compartida de Raquel Sánchez Silva oficial (@raquelsanchezsilva) el

La millor manera de superar un dur 2019

I és que 'Maestros de la costura' suposa per a la presentadora un bàlsam després d'haver patit de valent al llarg de 2019. Fa molt pocs mesos, concretament a l'octubre, es tancava una de les pàgines més negres de la seva vida, amb la confirmació definitiva que el seu amor, Mario Biondo, es va suïcidar. 

Mesos abans, al febrer, veia com un projecte professional en el qual havia dipositat moltes esperances se n'anava a norris. Televisió Espanyola cancel·lava 'Lo Siguiente', el format d'accés prime time presentat per Sánchez Silva, que no va durar gaires setmanes en antena a causa de les baixes audiències. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari