Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva amb el rostre seriós i caminant pel carrer

Raquel Sánchez Silva tremola: el cas del seu ex Mario Biondo fa un nou gir

Raquel Sánchez Silva comprova com continuen treballant en l'esclariment de la mort de Biondo

Raquel Sánchez Silva s'havia proposat fer un canvi d'aires després de la mort de Mario Biondo.

 

En molt poc temps va aconseguir refer la seva vida i formar una família al costat de la nova parella. Però sembla que la mort de qui va ser el seu marit encara la persegueix.

I és que aquesta setmana pot resultar decisiva per conèixer nous detalls sobre el que va passar la nit de la seva defunció. Així ho revela aquest dijous a 20 Minutos el periodista Saúl Ortiz. Les investigacions continuen el seu curs i de moment el tribunal d'apel·lacions de Palerm «ha ordenat un ajornament».

El jutge sol·licita a la família de Mario Biondo que aporti les proves pertinents per continuar amb el procés judicial. Tot això passa quan Sánchez Silva donava per esclarit el succés. Ella intenta desmarcar-se de qualsevol mena d'acció que prenguin des de l'entorn de l'operador de càmera.

De fet, sempre li ho han retret. En cap moment no es va mostrar col·laborativa ni va voler conèixer les veritables causes de la seva mort. Va procurar mantenir-se al marge de tot, intentant oblidar tot allò que va passar en el passat.

Pla de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit Mario Biondo
Raquel Sánchez Silva amb Mario Biondo el dia de la seva boda. | Europa Press
 

La justícia espanyola va determinar en el moment que s'havia tractat d'un suïcidi. Tot i això, els familiars de l'italià aprecien una sèrie d'irregularitats en la investigació que els ha portat a reclamar una obertura del cas. Sospiten que l'ex de la periodista podria haver estat víctima d'una mort violenta.

L'investigador Óscar Tarruella assegura que és possible que durant els pròxims dies es produeixi «alguna imputació i altres accions judicials». La presentació d'uns nous informes poden oferir uns quants avenços. Aquest pèrit admet que estan molt contents amb el que s'ha aconseguit fins ara.

Explica que el fet que la investigació s'arxivés a Espanya d'una manera tan ràpida ara pot tenir conseqüències positives. «Els que el van enterrar al nostre país, allà no ho poden evitar», fent referència a la tasca de la justícia italiana.

Al contrari que Raquel Sánchez Silva, que sempre va defensar la teoria que Biondo s'havia llevat la vida, la seva família ho descarta. Estan convençuts que algú va participar en aquella estranya mort. Sempre van pensar que el noi no tenia motius per suïcidar-se.

Tarruella té clar que tard o d'hora s'acabarà fent justícia. Encara que sigui d'aquí a un temps, s'acabaran coneixent tots els detalls d'aquella nit fatídica. Aquesta mateixa idea la comparteixen els pares de l'italià.

Raquel Sánchez Silva el dia de l'enterrament de Mario Biondo, amb els seus sogres.
Raquel, el dia de l'enterrament de Mario. | GTRES
 

Fa uns mesos van estar a Espanya i van participar en diversos programes de televisió per reclamar col·laboració. Sol·licitaven una reobertura de la investigació per conèixer la veritat. L'únic ajut que han rebut en aquest temps ha estat de la justícia del seu país, que sembla disposada a arribar fins al final.

Raquel Sánchez Silva continua centrada en els seus projectes professionals

Raquel Sánchez Silva sempre s'ha mostrat molt distant amb la família de qui fos el seu marit. No els va posar mai les coses massa senzilles i a l'hora d'esclarir la mort de Mario no es va mostrar gaire participativa, apunten.

No entenen que no volgués saber què va passar la nit de la seva mort i quines persones el van poder acompanyar en aquestes últimes hores. Ella confia en la versió donada pels policies, i no ha volgut remoure més el passat. Es va proposar des del primer dia fer un canvi radical a la seva vida.

Va aconseguir formar una família amb un altre home i només se centra a gaudir del futur amb els seus fills. També dedica el seu temps a la seva carrera professional. En aquests moments se la pot veure a la televisió al capdavant de Maestros de la costura.

Raquel Sánchez Silva, tanmateix, espera amb expectació qualsevol mena d'avenç a la investigació. En els pròxims dies hi podria haver novetats en el cas Mario Biondo.