Sense rastre de Belén Esteban: estaria valorant no tornar a 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez és amenaçat per la col·laboradora i es decideix que no coincideixin a plató

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban ha desaparegut del mapa | EP


Belén Esteban està molt molesta amb el presentador de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez, per haver ensenyat una fotografia en què es pot veure la seva papada. Ara bé, la col·laboradora no s'ha tallat ni un pèl i ha amenaçat a Jorge Javier en ensenyar fotografies seves. És per això que, dimarts, Jorge Javier va esclatar contra Belén Esteban i va confessar estar fart d'ella. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Belén Esteban desapareix del mapa 

Amb tot això, Belén Esteban va aixecar-se de la cadira amb l'excusa d'anar a buscar el seu mòbil, però no va tornar a plató. Així doncs, mentre els espectadors esperaven que tornés a aparèixer, Belén va abandonar les instal·lacions de Mediaset per tornar a casa seva. El programa va continuar amb normalitat sense la seva presència.

No és estrany que 'Sálvame' protagonitzi conflictes entre els seus treballadors, però en aquesta ocasió va passar alguna cosa fora de càmeres que va evitar que Belén Esteban tornés a la seva cadira. 

Els mitjans de comunicació, i fins i tot programes de Telecinco, s'han fet ressò del conflicte entre Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban, generant així incertesa sobre si es tornarien a veure les cares a plató aquest dimecres. Ara bé, Jorge Javier ha arribat a plató per presentar el programa, però la col·laboradora ha desaparegut del mapa. Podríem afirmar que Belén ha demanat no coincidir amb el presentador i, per tant, canviar els seus horaris de feina per treballar amb Carlota Corredera i Paz Padilla

Rosa Benit, una nova enemiga 

Aquest dimecres, Rosa Benito ha volgut parlar sobre el conflicte entre Jorge Javier i Belén Esteban al programa 'Ya es mediodía' de Telecinco. Recordem que Rosa va ser molt amiga de Belén, però l'amistat es va anar deteriorant amb el pas del temps, sobretot en el moment en què Rosa va començar a tenir problemes amb els directors de 'Sálvame' i Belén va posicionar-se a favor del programa.

Tot i que Belén sempre recorda la bonica amistat que va tenir amb Rosa, ella ha decidit criticar-la i posicionar-se a favor de Jorge Javier, assegurant que és un gran professional i que és molt difícil tractar amb certes persones que no entren en raó. Així doncs, Rosa Benito deixa en evidència la poca relació que té amb Belén. 


Comentaris

envia el comentari