YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La reacció d'Isabel Pantoja al documental de Rocío que fa tremolar tot Cantora i més

La 'tonadillera' estaria disposada a fer-se sentir d'aquesta manera

Dues de les famoses de les quals s'ha parlat i s'està parlant més en els últims mesos són Isabel Pantoja i Rocío Carrasco. La primera pel conflicte que té amb el seu fill (Kiko Rivera) i, la segona, perquè està protagonitzant la sèrie-documental ('Rocío, explicar la verdad para seguir viva') que està sent un veritable èxit.

És més, semblaria que l'esmentada 'tonadillera', que no ha parlat públicament de la situació que travessa, està plantejant-se una cosa similar. És a dir, s'està pensant també trencar el seu silenci amb una sèrie de característiques semblants a la de Rocío Carrasco.

El conflicte Rivera-Pantoja

Fa mesos, de manera realment sorprenent, Kiko Rivera va asseure's en un plató de televisió per carregar contra la seva progenitora. En concret, per a revelar, entre altres coses, els suposats tripijocs que ella ha fet amb l'herència que el seu pare (Paquirri) va deixar-li en ell, uns tripijocs que ara l'haurien portat a ell al fet de veure's ficat en problemes de deutes.

És més, fins i tot Kiko no va dubtar a posar qüestionar el paper de mare perfecta que Isabel sempre ha 'venut' als mitjans com, per exemple, amb el problema d'addicció a les drogues del seu fill.

Isabel Pantoja i la seva sèrie-documental

Des que el seu fill fes aquestes impactants declaracions, Isabel Pantoja s'ha mantingut en silenci de forma pública, però, tanmateix, ha parlat amb alguns periodistes per passar determinada informació i així 'arremetre' contra Kiko.

No obstant això, ella no ha volgut parlar en els mitjans i ha optat per refugiar-se en la finca Cantora i no sortir-ne per a res. Tot i això, segons ha publicat 'Vanitatis', podria estar plantejant-se trencar el seu silenci de forma definitiva. Com? Doncs voldria fer-ho com Rocío Carrasco.

D'aquesta manera, sembla que es trobaria en aquests moments en negociacions amb 'Mediaset' per donar la seva versió de tot el que se l'acusa a través d'una sèrie-documental, ja que semblaria que Pantoja hauria quedat molt sorpresa per la producció protagonitzada per la filla de Rocío Jurado.

A més de l'èxit que està recollint, així com perquè ella ha aconseguit que se l'escolti i se l'entengui. Per això, considera que podria ser una bona opció per, d'una vegada per totes, donar les explicacions necessàries i explicar la seva veritat. I és que, com Carrasco, considera que, de vegades, l'opinió pública ha estat molt dura amb ella sense entendre el perquè dels seus actes.

Nou projecte televisiu

No obstant això, de moment, el fet de començar a produir una sèrie-documental d'aquesta mena és únicament una idea i, per això, caldrà anar veient si Isabel Pantoja i 'Mediaset' arriben finalment a un acord i decideixen convertir-la en realitat. Mentre aquest instant arriba, la cantant està a punt de tornar a la televisió, el que genera una gran expectació.

En 2019 va signar un contracte milionari per dos anys amb Telecinco que englobava diversos projectes, com a 'Supervivientes' o 'Idol Kids' i, per completar aquest, ara s'ha inclòs un altre més: el programa 'Top Star ¿Cuánto vale tu voz?'.

En aquest espai, que estarà presentat per Jesús Vázquez, els concursants mostraran al públic la seva portentosa veu i hauran de competir entre ells, on el jurat serà l'encarregat de determinar en cada gala quin artista és el millor i mereix, per tant, proclamar-se guanyador.

Un jurat que estarà compost per Isabel Pantoja, Risto Mejide i la cantant i actriu de la sèrie 'Élite' Danna Paola. Tot així, de moment, es desconeix quan començarà aquest nou format de Telecinco que suposarà el retorn de la 'tonadillera' a la televisió després del seu silenci mediàtic.


Comentaris

envia el comentari