Primer pla de José Luis Gil amb mig somriure

La realitat darrere de les especulacions sobre l'estat de José Luis Gil

Desvelen l'estat real del famós actor de 'La que se avecina'

José Luis Gil és un dels actors més estimats del panorama nacional. El veterà actor es va donar a conèixer per al gran públic a la sèrie Aquí no hay quien viva fa gairebé dues dècades. Gil va ser tot un símbol de la sèrie d'Antena 3 i el paper de Juan Cuesta el va fer créixer en popularitat en poc temps.

Uns anys més tard, aquest s'embarcava en una altra sèrie de l'estil, com era La que se avecina. El seu personatge d'Enrique Pastor va fer que l'afecte de la gent perdurés amb el pas dels anys.

Però els últims temps, la salut de l'actor s'ha vist afectada per un ictus inesperat, que l'ha fet ingressar en un hospital durant unes setmanes. A José Luis li canviava la vida l'1 de desembre passat quan va patir aquesta greu malaltia, i el seu estat de salut preocupa molt els seus seguidors.

S'acaben les especulacions després de l'ictus patit per José Luis Gil

La notícia que l'actor havia patit un ictus va ser revelada per la família mitjançant un comunicat que va fer públic Mediaset España.

José Luis Gil actuant a 'La que se avecina'
José Luis Gil és un dels actors més coneguts d'Espanya. | Europa Press
 

Gil va ingressar aquell dia a l'hospital madrileny de Nuestra Señora del Rosario, al cèntric carrer del Príncipe de Vergara. El que sí que coneixem és que el bo de José Luis ja ha estat donat d'alta i continua ara recuperant-se lentament a casa seva.

Durant aquests dos mesos, les notícies sobre el seu estat han estat molt escasses. Sobre la seva part mèdica, només coneixem que està fent un tractament per recuperar-se d'un «ictus isquèmic agut hemisfèric esquerre».

Novetats sobre la salut de José Luis Gil

Per sort, fa unes setmanes, era el seu amic Jordi Sánchez el que posava una mica de llum a la situació del conegut actor. Cal assenyalar que tots dos van treballar durant molt de temps a La que se avecina a Telecinco.

«Cada dia està millor, vaig parlar amb ell i la seva família i està cada vegada millor el meu amic José Luis. Estava perfecte, però són coses que et passen de sobte, i ara és a casa seva. Al cap de dos dies després que li passés això, vaig posar-me en contacte amb la seva família», va sentenciar Sánchez a una web especialitzada en televisió.

Muntatge fotogràfic de José Luis Gil i Carolina, la seva dona.
José Luis Gil i la seva dona, Carolina Montijano. | CatalunyaDiari
 

Pel que fa a la família de José Luis Gil, tenen clar que s'ha de respectar la intimitat de l'artista. Només han comentat que l'actor necessitava calma per sortir d'aquesta dura situació que viu des de l'1 de desembre.

José Luis Gil està casat amb Carolina Montijano, també actriu, amb qui té tres fills. A més, Gil és gendre de Matilde Conesa, una actriu de doblatge coneguda al seu sector.

El missatge que tots volien escoltar sobre la seva salut

Per a alegria dels seus fans, una de les millors amigues de José Luis Gil, Miren Ibarguren, ha actualitzat el seu estat de salut els darrers dies. Miren ha fet unes breus declaracions sobre com es troba el carismàtic actor de La que se avecina.

L'actriu donostiarra, molt discreta com és habitual amb temes privats, no ha volgut explicar gaire cosa sobre l'estat del seu amic. El que sí que ha exposat la famosa intèrpret d'Aída és que les notícies són positives respecte a la salut de Gil.

Miren Ibarguren
Miren Ibarguren ha parlat sobre l'estat de salut de José Luis Gil. | Europa Press

 

Sense voler aprofundir en el tema, i seguint els desitjos dels familiars de José Luis Gil, Ibarguren va confessar el següent. La basca ha dit que «està recuperant-se» i confiant que tot sortirà bé, ja que «ell és fort i pot amb tot perquè és un torbellino».

No dubtem que José Luis Gil estarà aviat de tornada i els seus seguidors en tornaran a gaudir a sobre de les taules d'un teatre o a la televisió.